| ama a întrebat:

am 18 ani si nu mi-a venit ciclu de aproape 3 luni! Pot spune ca pa 28 ianuarie mi-a venit si m-a tinut pana pe 5 februarie si imediat dupa ce am terminat ciclul am facut sex cu prietenul meu...mai pot spune ca m-a facut 2 teste de sarcina si au iesit negative, dar nu a trecut nici o luna si eu le-am si facut... si matusa mea zice ca e mai bine sa merg la eco ca abia dupa 2 luni se cunoaste o sarcina...mai pot spune ca in timpul acesta am, avut dureri de cap, de coloana intepaturi in partea dreapta si stanga, sanii mai tari si cateodata durerosi, stari de voma si mmergeam mai des la WC! Va rog sa raspundeti!

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fa maine un test de sarcina din urina de dimineata. Rezultatul lui va fi sigur concludent. Daca nu esti insarcinata du-te neaparat la ginecolog fiindca nu e de gluma. O intarziere atat de mare semnifica o dereglare importanta care, netratata, iti poate lasa sechele permanente (de exemplu poti ramane sterila).

| psiholoaga a răspuns:

E posibil sa fii insarcinata, dupa cum e posibil sa fie o raceala sau vreo complicatie la ovare. Mergi la ginecolog. Doua luni e mult de asteptat!

daniela
| daniela a răspuns:

Dupa simtome imi pare rasu dar se pare ca esti insarcinata, totusi un control ginecologic ar explica totul. Nu trebuie sa lasi sa treaca 2 luni, doctorul isi da seama oricum.

| anonim_8127 a răspuns:

Buna! e naspa ai facut un test barza, se foarte poate sa fi insarcinata. vezi sa nu afli prea tarziu. imi pare rau pentru tine pupiki

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti fata? sau baiat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti insarcinata, sfatul meu prietenesc este sa pastrezi copilul, indiferent de reactia parintilor... si de parerea lor. esti stapana pe viata ta si pe al copilasului ce poate il ai in burtica. nicimic nu se compara cu zambetul copilasului. oricat de greu va fi... mergi inainte! cineva acolo sus te va ajuta. curaj si bucurie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ama eu am 16 si jumate aproape 17 si nu mi-a venit ciclul ma numesc iulia eu ce trebuie sa fac daca nu imi mai vine?

| arlicris a răspuns:

S-ar putea sa fii insarcinata dar cel mai bine ar fi daca ai merge la un consult ginecologic dar cat de repede poti ca sa poti lua o decizie in timp util

| tiina a răspuns:

Est foarte probabil sa fi insarcinata... daca ti-l doresti sa ai un bebe frumos si sanatos