Haha ce comic esti
????
Depinde ce înțelegi tu prin lucruri și idei "ciudate".
Una este să te simți ciudată pentru că-ți place o muzică pe care nu o mai ascultă nimeni, alta este să te simți ciudată pentru că-ți place să te înfășori în bandă adezivă din cap până în picioare și să te târăști pe jos ca un vierme... Observi diferența? Prima nu este deloc îngrijorătoare, în timp ce pentru a doua nu ar strica un consult.
Deci va explic acum cum sta treaba sunt îndrăgostită de o cântăreață norvegiană și tot caut sa am o relație cu ea pe Facebook și până nu cedează nu mă las
Am înțeles, deci ești o hărțuitoare.
Nu chiar sunt o hărțuitoare, mai degrabă posedata sau o identitate nejustificata
Aham, deci nu tu ești hărțuitoare, ci identitatea aia nejustificată. Dacă chiar așa stau lucrurile, atunci posibil să suferi de tulburare de identitate disociativă și ar trebui să ajungi la un psihiatru că e destul de grav.
Dar cel mai probabil nu suferi de nimic și cauți doar scuze pentru a stresa în mod inutil o persoană care nu vrea să aibă absolut nimic de a face cu tine.
Depinde ce numesti tu ciudat. Poate notiunea ta de ciudat si de lucruri ciudate nu se potriveste cu a mea.
Dezvolta mai in detaliu sa ne dăm seama. Idei ciudata poate fi o minte dezorganizată ce se încadrează la schizofrenie, dar nu e o regulă. Spune ce faci mai exact? Ce gânduri ai?
Depinde ce înseamnă ciudat pentru tine..probabil așa crezi tu...dar pentru alții nu ești ciudata
Depinde de idei. Daca sunt pozitive sau negative. Cum se numeste? Creativitate.
Adda24 întreabă: