Depinde de ora la care te-a invitat. In general, la restaurant te imbraci in fusta/rochie. Simple daca invitatia este la pranz, mai elegante daca este dupa-amiaza. fara a exagera, nu te duci in rochie lunga sau cu bretele.
Comanda ceva ce ai mai mancat si stii cum se mananca. E bine inainte sa mergi sa recapitulezi un pic regulile de buna-purtare invatate in copilarie (cum se intra in restaurant, cum se comanda, cum se mananca, cum se aseaza servetul, cum se bea din pahar). Eu incercam la inceput sa nu comand peste, fructe de mare sau alte chestii care pot fi greu de mancat, dar apoi m-am relaxat, am recapitulat ceea ce ma invatase bunica despre folosirea tacamurilor si acum nu ma mai tem.
Te imbraci in haine de resturant,frumos,parfum etc comanzi orice vrei,fi mai cu tupeu nu asa rusioana, si ce daca te faci de rusine? daca vrea o perfecta sa se uite la el, cu toti avem defecte,facem greseli, omul nu il poti multumi orice ai face, eu as merge in rochie, mi-as face parul frumos, mas parfuma si as fi deschisa, baiatul ala are intenti serioase?
Da, cu totii avem defecte, cu totii mintim ) o sa te bantui toata viata ta
Vad deja ca te-ai indragostit de mine
Nu ai absolut nici o sansa
Nici nu-mi doresc asa ceva, inca o ipocrita
Uite aici ceva interesant ➡ http://bani. online/cum-sa-te-comporti-civilizat-la-restaurant/
Îmbrăcate în ceva comod, in care sa te simti tu bine :) distracție plăcută, sper ca te-am ajutat! :)