| LaviniaT a întrebat:

Buna,am ceva timp de cand nu mai imi merge microfonul la web,am un frate in Franta si vorbesc des cu el, dar eu il aud pe el si el pe mine, nu.La inceput credeam ca e problema la el, dar am vorbit si cu o prietena in Germania si am patit lafel.De vazut ne vedem, dar la microfon e o problema si nu stiu unde e problema.Am camera si microfon cu fire separat ce intra intro mufa, microfonul e marca Hama CS-463.Va rog ajutati-ma, daca stiti raspunsul la intrebarea mea.Multumesc.

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

YAHOO MESSENGER - Setare Sound & Webcam -> Intra pe mes la Help ->Set up video and voice ->in prima fereastra se aude o melodie, semn ca auzi ceea ce iti vorbeste celalat, da click pe NEXT, in a doua fereastra trebuie sa vorbesti tu pana iti apare o bifa verde in stanga jos, e semn ca te aude cel cu care vorbesti, click pe NEXT si ai ajuns la webcam, daca iti apare imaginea e ok, da click pe Finish. Vezi foto: http://i.imgur.com/fme7A.jpg

Iti recomand Skype daca ai probleme cu Yahoo Messenger.

Intra in -> Start -> in Run scrie -> devmgmt.msc -> OK Aici in Device Manager spune-mi daca ai un semnul intrebarii in dreptul driverelor sau fa un print screen si posteaza-l aici.

| LaviniaT explică (pentru neluL):

Am facut print screen,dar cum e in forma de poza nu ma lasa sa o postez aici, am incercat cu copy si paste, dar nu ma lasa, poti sa ma ajuti, nu ma descurc.

| neluL a răspuns (pentru LaviniaT):

Incarca poza aici http://imgur.com/ si posteaza linkul de la ea.

19 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

?

Ti-am trimis linkul

Cum? Prin mesaj privat? Nu am primit inca mesajul.

| LaviniaT explică (pentru LaviniaT):

Cred ca nu til trimite tie ca imi apare ca nu e scris corect gramatical, linkul e

| LaviniaT explică (pentru LaviniaT):

LaI primit

Nu,l-am postat la raspuns, dar nu stiu de ce nu apare

Nu stiu dar ti-am trimis mesaj ca raspuns aici la TPU, am copiat linkul litera cu litera si nu apare, nu ma prea descurc la chestii mai complicate, dar vreau sa invat, eu as zice daca vrei si tu sa vorbim pe mess si sa-ti trimit poza aceea cu setarile pe mess.

Copiaza linkul de sus de la poza si posteaza-l aici. Sau copiaza Direct Link (email & IM) de la poza si posteaza aici.

Am copiat linkul si l-am trimis, crede-ma, dar aici nu apare, nu stiu de ce.

Trimite-mi mesaj privat pentru ca nu folosesc messenger!
Intra pe profilul meu aici http://www.tpu.ro/utilizator/alqkb si sub poza de profil ai -> Trimite un mesaj. copiaza linkul cu click stanga apasat ->apoi click dreapta ->Copy si in mesaj da click dreapta ->paste. O sa apara linkul in mesaj.

| AsafteiAndreiDaniel a răspuns:

Ia-i altul s-au stergel de praf. Plz da o funda

| trusk a răspuns:

Cu ce program vorbesti? cauta in programul ala setarile audio, vezi de acolo daca merg, daca nu e pus pe mut, sau selectata alta intrare. Daca e selectata intrarea corecta, si tot nu merge, verifica la sound in windows ce se intampla. daca si acolo e totul ok, incearca cu alt microfon.

| LaviniaT explică (pentru trusk):

Na-i putea te rog, sa-mi explici amanuntit ce sa fac, eu nu ma pricep, nu stiu unde sa caut programul cu care vorbesc.Mersi.

| trusk a răspuns (pentru LaviniaT):

Pai cu ce vorbesti? Ca doar nu deschizi calculatorul si incepi sa vorbesti. Deschizi skype, yahoo messenger?

| LaviniaT explică (pentru trusk):

Yahoo messenger

| bobo13 a răspuns:

Poate fi de la setari, sau depinde poate nu il accepta programul pe care vorbiti, ori s-a stricat microfonul sau ceva il acopera.