A si am uitat sa mai spun ca designul va fi in mare acelasi ca la I4, mici rotunjiri din cate am inteles. Iar nou sistem de operare IOS 5 nou aparut va functiona si pe I4 sau pe modele mai vechi asa cum a fost cu toate sistemele de operare Iphone. Sper sa te-am orientat
Raspunul la intrebarea 1 : Iti poti lua iPhone 4 cu siguranta nu te va dezamagi. Isi merita banii.
Daca stam sa o luam logic iPhone-uri se vor mai lansa, iar indiferent de ce alegere vei face, la un moment dat tot in urma vei ramane cu tehnologia de ultima generatie iPhone.
Sincer eu mi-as lua iPhone 4 si m-as bucura de ceea ce mi-ar oferi. La aparitia iP5 pretul va fi pe masura iar din experienta cred ca imbunatatirile nu vor fi extrem de mari.
Daca ai bani si iti permiti ia-ti acum iP 4 si cand te vei plictisi de el poti face upgrade-ul...
Cat despre iPhone CDMA nu prea stiu ce sa iti zic
De curiozitate te intreb
Ce telefon ai in acest moment?
Cheers!
Specificatiile de la nou I5 nu sunt disponibile pe internet dar am citit in schimb ca va avea implementata tehnologia NFC (poti sa verifici cardurile de credit)
Imbunatatiri formidabile nu cred ca vor fi sau cel putin le tin sub anonimat ca sa se mai cumpere I4-urile.
Sincer si cu I4 sau I5 tot nu vei fii dezamagit(a)
Ce ar putea aduce nou in I5 este o camera mai buna, un IOS nou, un bluetooth integrat(I4 trebuia sa ii instalezi ceva ca sa il poti folosi) + alte mici facilitati zic eu. Daca esti o persoana instarita iti recomand sa mai astepti pana la iarna iar daca nu in tot acest timp vei putea sa strangi bani pentru I5-ul ce va veni fiindca s-ar putea la fel de bine sa aiba tehnologii interesante.
terminator_7004 întreabă:
Iepurijg întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: