| SpigiBb a întrebat:

Am facut un nou id de Y! M de curand si am bagat doar cateva id-uri de mess in el dar acum nu mai pot baga nici un id in lista! scriu id-ul dau nex next si in loc sa apara ca id-ul a fost bagat apare tot altceva stiti cumva ce are?

Răspuns Câştigător
| EmmaShefferd a răspuns:

Cand iti faci un id nou sau in orice alta sitatie...nu poti adauga mai mult de 5 iduri aproximativ odata..adik adaugi 5 si apoi apare dupa un timp in care tu astepti ..ca cica a avut loc o eroare ..si operatiunea adurat mai mult decat trebuia! happy daca despre asta e vorba!

4 răspunsuri:
| EmmaShefferd a răspuns:

Concluzia...mai asteapta cateva ore..si apoi poti iar adauga..crede-ma la cate (peste20) id mi-am facut dealungul timpului...stiu cum elaughingrolling on the floor

| dyoda a răspuns:

Poi nu merge sa bagi asa multe o data. incearca peste un timp, a 2-a zi si o sa mearga. deci poti baga catva, nu toate o data.

| fetitzatah a răspuns:

Apare o aia a dracu. mai multi de 5 nu poti sa bagi pe zi. si din cauza asta! bafta. funda?:*

| kukcy a răspuns:

Nu stiu nu mi s-a intamplat niciodata, dar ai putea incerca sa descarci un alt messenger (poate e vina acolo) sau fa-ti un alt id! Sper ca raspunsul meu te-a ajutat cu ceva!