Dacă nu ai de ales trebuie să mergi. La început este mai greu până să fi titular pe un post ok.
Din câte știu dacă vorbesti cu directoarea unei școli și dacă au posturi vacante cu o simplă cerere și un interviu se poate lua un post.
Ori găsești gazdă în satul respectiv, ori renunți! Am făcut navetă lungă și știu cum e. Nu merită!
E foarte solicitanta naveta, mai ales ca vine iarna, va fi foarte greu sa stai mai mult pe drumuri decat la scoala. Dar ai putea sa te muti cu chirie intr-o casuta acolo in comuna, sa inchiriezi o camera ca e mai ieftin asa. Si sa iei toata treaba asta ca pe o experienta. Apoi la anul vezi daca poti prinde post in alta parte
Am familie, nu am cum sa ma mut cu chirie intr-un sat.
Daca esti necalificata si vrei sa muncesti bucura-te ca ai prins acest post. Iar daca doresti sa urmaresti un post mai aproape de casa, si daca muncesti o poti face. Dar sa stii ca tot cei calificati au prioritate. Si cine stie daca nu pandesc si ei?
Iti cauti gazda in sat. Iesi mai ieftin si neobositor. In plus, vei avea mai multe sanse la eliberarea unui post, considerandu-se ca ai experienta. Daca stai acasa ce castigi?
VMC întreabă: