| Estera2222222 a întrebat:

Buna. Am mereu stări de somnolenta, de oboseala urâta chiar dacă dorm in jur de 7-8 ore pe noapte. Ma simt mereu obosita, fără chef și confuza, uneori simt ca am înnebunit. Ce poate sa însemne asta?

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Diabet, fa ti analizele glicemia si vezi cum esti.

| Kiran a răspuns:

Ar putea fi de natura medicala acest lucru sau de natura psihologica, starile de oboseala nu sunt doar fizice, ci si psihice, te-ai gandit mult la ceva sau ai avut o problema ce ti-a starnit putin stres, plus ca daca dormi 7-8 ore dar te trezesti la 5 dimineata, te vei simti obosita indiferent daca dormi 10 ore in acest exemplu.

Bula
| Bula a răspuns:

Se numeste "Astenie de primavara".
Lipsa de vitaminizare naturala (din fructe si legume).

| RAY a răspuns:

Și eu la fel, la mine e de la adhd + memorie foarte proasta pe termen scurt

| RAY a răspuns (pentru Bula):

Eu am trecut pe veganism de 3 săptămâni și tot persista somnolență devi dorm 8 ore și uitare desa

| Estera2222222 explică (pentru RAY):

Corect. Uitasem sa Menționez și de uitare desa. Mi se întâmpla aproape tot timpul sa uit repede anume lucruri. De exemplu nu îmi aduc aminte ce mi-a zis ieri x sau y deși încerc eu sa îmi amintesc dar nu pot… ☹️

| Ade4ever2389 a răspuns:

Buna. Poate e de la alimentatie, ar trebui sa reduci cantitatea de zahar pentru ca si zaharul te poate obosi, ba mai mult iti poate face risc de diabet. Dureri de oase ai? Ar putea fi semne de leucemie, am vazut la o fata Bia Trs pe Tiktok.

| Estera2222222 explică (pentru Ade4ever2389):

Dureri de oase nu am, capul uneori ma doare îngrozitor….

| Ade4ever2389 a răspuns (pentru Estera2222222):

Atunci nu stiu, cel mai bine e sa te convingi la analize