| andreeadragutza22 a întrebat:

Buna am nevoie de ajutor nu-mi mai merge yahoo.messenger cand intr-o pe id meu imi merge foarte greu cine ma ajuta dau "FUNDITA" am incercat sa instalez din nou yahoo messenger dar tot imi mere! PLESES ajutati-ma

5 răspunsuri:
| andreeadragutza22 explică:

Da dar eu am windous xp si inainte imi mergea bine acum am yahoo messenger 10 beta imi mergea destul de bine pana acumsad

| campanario a răspuns:

Salut. Pai si eu am patit, si dupa ce am facut putina curatenie in calc, am sters fisiere si programele, care nu imi mai foloseau, mi-a mers. Sper sa fie aceasta cauza happy. Pupici

| Webber a răspuns:

Exista 2 situatii:
a. Tocmai ai instalat o versiune mai noua a Yahoo Messenger pe un calculator mai vechi - solutia ar fi sa gasesti o varianta mai veche (cum ar fi 8. x)
b. Yahoo messenger functioneaza spontan cu dificultati - ar trebui sa scanezi calculatorul de virusi: Iti recomand Malwarebytes si SuperAntiSpyware FREE (ca softuri)

Succes big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma intereseaza

| DonCristiano a răspuns:

Click dreapta pe iconul de yahoo messenger mergi la properties apoi la compatibility si dai acolo "run this program in compatibility mode for:" si alegi ce fel de windows. daca tot iti merge greu instaleaza o alta versiune messenger de ex 8. e fb