Verifica-ti prelungitorul (Si nu glumesc). Vezi sa nu fie stricat sau sa nu ai prea multe aparate in el (Adica intr-o singura priza). Asa mi s-a intamplat si mie mai demult. Aveam un prelungitor si cand mi se stingea calculatorul credeam ca e de la NFS. Dupa am inlocuit cablu de la sursa la priza ca dupa aia sa-mi dau seama care e problema de fapt. Mi s-a mai intamplat zilele astea sa mi se inchida pentru. ca aveam si calculatorul si incarcatorul de la laptop si 2 perechi de boxe in acelasi prelungitor care duce la aceeasi priza.
Sincera sa fiu, VictorRecords s'ar putea sa aiba mare dreptate. Si eu joc de mult timp OurWorld si chiar nu am avut nicio problema. Pur si simplu cumpara un prelungitor cu impamantare, si vezi daca mai patesti asa. Daca tot ai aceasta problema, incearca sa schimbi antivirusul(asta chiar ar fi cea mai buna idee).
In primul rand. avast nu e un antivirus chiar atat de recomandat. in al doilea, jocurile online dauneaza sanatatii calculatorului, pentru ca sa ai un pc bun trebuie sa ai memorie in el si bine ar fi sa nu iti faci conturi pe toate porcariile de siteuri. oricum daca ti se stinge pc singur e mai mult ca sigur virus trojan deci eu in locul tau as reinstala calculatorul du-te la o firma cauta un windows bun, un antivirus bun si mai departe nu e ciar atat de important
Am si eu cont pe site-ul de care spui de vreo 2 ani si nu am avut nici o problema cu calculator de la site.iti recomand un anti-virus si un windows mai bun.
anonim_4396 întreabă: