Meebo nu este facut de Yahoo. Este un alt site multi-social, care este in parteneriat cu Yahoo, Windows Live Messenger, Facebook samd.
Uita-te pe google sa vezi ca multi au patit-o.
Da dar vreau sa rezolv problema asta! stii cum?
Asta am si facut mai inainte! alte solutii?
Pai poti chema pe cineva care se pricepe daca ai pe cine...Succes!:*
Mda..ms oricum
Ai probleme cu messengerul, dar n-ai zis ce anume nu functioneaza.
Simplu nu pot sa intru pe el scriu id si parola corect si imi apare eroarea aia ca nu sunt conectat la internet!
Este de la ei, probabil au un glitch. Am patit si eu de cateva ori.
Nu cred ca am intrat de pe meebo si alte persoane din lista mea sunt pe messenger!
Nu conteaza, in perioada aia cand nu mi-a mers mie, prietenilor mei le-a mers.
Si tie acum iti merge?
Da imi merge. De asta se zice "glitch" e ca si cum s-ar aprinde o scanteie pe un fir dintre alte milioane de fire. O sa ti se mai intample, stai linistit ca nu e de la tine.
Si cand revine?
Nu stiu asta, o data n-a mers o zi intreaga. Alte dati n-a mers pentru cateva ore.
Si pe meebo cum de merge?
Si mie imi apare tot asa. si de 1 luna intru pe meebo ...
Meebo nu este facut de Yahoo. Este un alt site multi-social, care este in parteneriat cu Yahoo, Windows Live Messenger, Facebook samd.
Uita-te pe google sa vezi ca multi au patit-o.
Stiu chiestia asta iti apare depanare la fel face si la minenu mai am intrat pe el de vreo luna
Si eu am aceeasi problema doar ca...sunt sanse ca contul meu sa fie spart. Poate asta e si problema voastra celora care nu le merge.
Nu am..am antivirus bun am dat o scanare mai inainte!
Nici mie nu imi mergea pana ce am gasit solutia. Cautand pe google am dat peste un forum unde se plangeau toti de aceiasi situatie. Citind mai departe prin comentarii am gasit si raspunsul care era foarte simplu. Trebuie sa setezi data si ora corect dupa care dai restart la PC si va functiona SUCCES
Am si eu problema asta cu mesengerul de vreo 2 luni;((..Imi zice ca nu e buna conectiunea la internet cand de fapt netu merge destul de bn.....insa care ar fi solutia?
Nice3 întreabă: