Facem schimb de informatii?
Pune fotografia, apoi pe ea dai clic dreapta si copii adresa URL. Intri in Google, imagini, clic pe iconita cu aparatul de fotografiat si "paste" adresa URL. Daca mai exista, iti va aduce informatiile despre ea. Daca nu, iti va aduce ceva asemanator.
Cum se face cu muzica?
Unde sa pun fotografia?
Am google da pe facebook numi placee am si messenger
Imi explici ce trebuie sa fac?/da-mi id-ul tau de mess pe pm
Nu mai am cont de messenger, l-am pierdut de cind cu modificarile lor.
Dar faci asa: postezi undeva poza. Apoi, te pozitionezi pe poza, dai clic dreapta si din meniul deschis alegi "copie adresa URL". Mergi in pagina de deschidere Google (prima pagina, unde scrii ce cauti) dar acolo, din bara selectezi "imagini" (folosesti IE sau Chrome?). In caseta unde scrii ce cauti, va apare un icon ca un aparat foto. Clic pe el. Apoi, in caseta, clic dreapta si "paste". Se va insera adresa URL, enter. Acum, se va deschide pagina Google cu multe variante ale fotografiei tale, daca ele mai exista pe internet, sau ceva asemanator daca nu exista. Succes!
Mersi frate.dar n-am gasit..cre ca nu mai exista trebuie s-o duc la un magazin de antichitati pe undeva.
Asa este, daca nu ai mai gasit-o, mergi la un cunoscator. Dar daca anticarul va dori sa o cumpere, o va evalua la un pret foarte mic.
Unde vrei tu. Ai un cont de facebook sau g+, sau altceva unde o poti posta? Nu trebuie sa fie publica. Dupa postare poti sa-i copii adresa URL.
Marie308 întreabă: