Pai am patit-o si eu.Mai trage cateva foi cu acea culoare poate este uscat si nu l-ai mai folosit de mult.Ori, verifica sa vezi daca nu le-ai pus invers adica Color-alb.negru si Alb.negru-color.
L-am folosit joi. voi incerca si asa, si cum a spus Daniel.
Ba da, dar presupuneam ca poate cartusul se fi uscat daca nu l-ai folosit de prea mult timp.
Da, ai dreptate ^^ Si de pus invers nu sunt puse.
Ba da. Am dat sa imi scaneze ceva si sa imi scoata alb-negru, nu merge.
Ce culoare iti scoate?
Am rezolvat Era cum ziceai tu. Iti dau funda imediat
Ty :]]
Pe mine ma enerveaza imprimantele mereu ba ramane foaia blocata ba nu are tus ba nu vrea sa scoata o culoare...si mai e si HP de vreo 5 ori s-a blocat cu hartie x_x
Asa se intampla cu cei care nu stiu cum sta treaba cu tehnologia. Mereu trebuie sa fie vinovat omul sau sa fim acuzati ca i-am facut ceva.
In softul imprimantei instalat pe calculator, trebuie sa existe o setare prin care sa alegi din care cartus sa se imprime pe hartie: color sau negru. Asta ma gandesc ca ar fi rezolvarea.
Intra in programul pentru imprimanta ta si mergi la setari si cauta optiunile pentru "catridge".
Cumparati o inprimanta alb-negru si gata sau incearca sa scoti tusul color si sa ramana alb-negru si gata
Nu merge sa las doar cartusul negru, trebuie sa fie amandoua, altfel nu ma lasa sa scot nimic Si asta cu cumparatul imprimantei nu este asa usor pe cat zici tu
Arunca inprimanta pe geam si cumpara alb-negru si gata
Hmm da, draguta solutie, problema este ca mie imi trebuie ACUM sa scot, daca o arunc nu stiu daca iti dai seama, dar cam este duminica=>nu gasesc unde sa cumpar
Pai iei maine ca nu incelegi
Mie imi trebuie sa scot acum la imprimanta! Ce e greu de priceput? Nu este pentru mine, intelege, e pentru maicamea, si e incapatanata!
Ii zici la mata sa aca si sa-ti ia o inprimanta noua daca vrea alb_negru
Invata sa vorbesti inainte sa intri pe un site de genul asta Daca esti taran, nu ai decat sa ramai acolo in provincie, aici nu vorbesti cum vrei! ^^
Vorbeste frumos.
Zau tu te dai mare smecher uitete la tine si dupa aia ma poti zudeca
roby223 întreabă: