anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare? Cum as putea sa imi maresc musculatura pumnului din cate am auzit se practica "datul cu pumnul in pereti" sau boxul. Ce mi-ati recomanda? Dau funda.
O zi buna.

Răspuns Câştigător
| Gikendru a răspuns:

Pumnul din cite stiu eu nu are musculatura. poate te referi la marimea pumnului. dar poate la rezistenta lui...aici ajuta dat-ul cu pumnul in pereti.cum ai spus tu.sau poate te-ai referit ca atunci cind sa lovesti puterea de impact sa fie pare.in acest caz.trebuie sa iti antrnezi muschii minei, sa lovesti din toata puterea si sa lovesti corect. Sper ca te-am ajutat.Succes!

4 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

... daca vrei sa iti faci forta atunci ridica de fiare!
daca vrei sa iti faci rezistenta si sa nu mai simti durere, atunci fa rost de un sac cu nisip si da cu pumnul in el! :. cu timpul ajungi sa nu mai simti durerea!

| kr.mdy a răspuns:

Muncile grele cu lopata, tarnacopul, barosul.

| Ștef_6990 a răspuns:

Cum adica musculatura pumnului?
Dacă vrei să ai mai multă forță în pumn ca lovitură trebuie să îți lucrezi foarte bine tricepsul deoarece aceste este mușchiul care imprimă forța.
Dacă vrei să ai mai multă forță în pumn în sensul să strângi ceva în palmă, trebuie să-ți antrenezi antebrațul foarte bine. Exerciții ar fi destule, dacă mergi la sală: sprijini antebrațul pe o bancă și ridici gantera cu mâna în sus, iar apoi întorci mână și ridici iar. Dacă nu mergi la sală, poți încerca cu arhicunoscuta roată de cauciuc.
„Datul cu pumnul în perete", precum îi zici tu, nu îți crește nicio musculatură foarte mult; îți distruge ușor, dar sigur, nervii, iar ca finalitate nu vei mai simți nimic când lovești.

| Sollz a răspuns:

Poti lua un sapun si lovesti in el. Cu timpul nu vei mai simtii durerea. Daca vrei putere te duci la sala.