Depinde pe unde mergi. Daca mergi prin E81 si E574 faci 218 km, deci cam 2 ore 38 min.Prin E70 si E70/DN6 faci 174 km, adica 2 ore 48 de minute. Ultima varianta e prin E81 si faci 200 km, adica 2 ore 2 min. Orcum asa e aproximativ, dar ca sa stii cat faci te gamdesti ca faci 1 km la un 1 min. Sper ca te-am ajutat, funda, te rog? Si scuze pentru greseli.
Cam in 2 ore. depinde cat de repede merge masina sau daca este aglomeratie in trafic
Peste doua ore ar trebui. Depinde pe unde a luat-o, cat de liber e drumul, cu ce viteza merge, daca a facut opriri, etc. Numai bine
Pai daca ai zice si cu ce viteza merge.ar fi mai usor
calculeaza singura: t=d/v
timpul = distanta supra(impartit la) viteza
Pai sa gandim asa din buc pana undeva in judetul vaslui la mine la bunici sunt km 240 km si drumull pana acolo cu masina il parcurgem in 3 ore si poate si 15 min cel mult. la 172 km cred ca undeva in jur de 2 sau cel mult 2, 5 ore
2 ore jumate. cam asa. depinde si cat de repede vine, ca daca vine incet, poate sa faca si 3.
Intr-o 1 ora jumate cam asa sau chiar mai putin.Nu are cum sa faca 1 min pe km. Face mai putin.Mai ales cu cat merge la ora.
Eu am vazut pe internet ca sunt 172 de km
Si mama vine din Italia iar avionul a aterizat acum 10-20 de minute...
Ea totusi imi zice ca va ajunge la 8
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: