| Armyanka a întrebat:

Buna. Am o intrebare in legătura cu livratul prin posta. Nu am mai comandat niciodată așa, su as dori sa știu, pot sa comand din orașul in care stau acum, chiar dacă nu îmi e trecut pe buletin? Și dacă sunt 3-4 poște in oras, eu de unde știu la care sa merg? laughing

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pachetul nu merge la posta, ci la adresa mentionata de tine, acolo unde locuiesti.

Pachetele care sosesc la oficiul postal FARA adresa destinatarului, sunt returnate de posta direct celui care l-a trimis.

| mihai69 a răspuns:

Dacă adresa ta din cartea de identitate NU e identică cu cea trecută pe pachet (indiferent dacă e pe numele tău), Poșta română NU îți va livra acel pachet.
Alege livrare cu un curier rapid; ăștia pot să ducă pachetul și la locul de muncă dacă vrei.

| Mosotti a răspuns:

Tot ce conteaza e sa spui adresa unde vrei sa vina coletul, nu conteaza ca e trecut pe buletin sau nu orasul.
Aia vor trimite la una din postele din oras conform adresei, iti vine acasa biletul ca a venit pachetul, iti scrie ce oficiul posta e, si iei de acolo

Pe aia nu ii intereseaza ce oras, adresa ai tu in buletin.

| Dismally a răspuns:

Daca nu e adresa din buletin mergi la cel mai apropiat oficiu postal si vezi ce numar are, iar la expediere in loc de adresa ta pui: post restant oficiul postal x, orasul, judetul. Dupa ce va fi trimis pachet va trebui sa mergi tu acolo sa intrebi de el, asta dupa 3 - 5 zile.

| Lioana a răspuns:

Poti comanda pe orice adresa. Nu trebuie sa fie trecuta in buletin. Trebuie sa mergi la oficiul postal de care apartine adresa ta. In mod normal e cel mai apropiat de tine. Dar ar trebui sa fie specificat pe biletelul pe care il primesti in posta.

| Armyanka explică (pentru Lioana):

De obicei nu primesc acel bilet… ce e de făcut? Ma duc la cel mai apropiat?

| Lioana a răspuns (pentru Armyanka):

Da. La cel mai apropiat. Dar daca primesti nr de AWB de la expeditor poti verifica pe net cand a ajuns si unde a ajuns.
posta-romana.ro/track-trace.html