| RoseOfTheFire a întrebat:

Buna am o intrebare si in acelasi timp si o nedumerire de ce toti baietii ma intreaba daca mai sunt virgina si aia din alte tari cand mai vorbesc cu ei si mie teama daca le zic ca sunt vor rade de mine daca le zic ca numai sunt la fel vor face adica asta e in mintea mea acum nu stiu foecare cu gandirea lui?

24 răspunsuri:
| Dannyjj a răspuns:

Nu trebuie să-ţi fie ruşine că eşti virgină, nu este nici o ruşine.
Este bine că nu ţi-ai pierdut virginitatea. Ai grijă să nu fii ţinta escrocilor, nu vorbi cu străinii despre viaţa ta intimă, mai ales cu străinii din alte ţări, probabil că şi părinţii te-au învăţat să nu vorbeşti cu străinii, mai ales despre viaţa ta intimă, dacă un băiat te întreabă direct(trece direct la subiect) dacă eşti virgină înseamnă că vrea doar să profite de tine, ai grijă să nu te laşi păcălită ca tu să mulţumeşti "smecherii" iar tu să primeşti în schimb dezamăgire.
Ai grijă de tine.

| kta1431k a răspuns:

A fi sau a nu fi..., nu esti singura persoana in acesta lume cruda care se teme de acest lucru! Cred ca cel mai bine e sa ocolesti acest subiect pana cand va veni ziua in care trebuie sa ai mare grija cine va fi, sa nu regreti acea zi.Nu am idee cati ani ai, dar eu ca barbat te gasesc o fata casnica si cuminte din cateva randuri ce ai scris, putine in ziua de azi ce nu se lasa "tarate" in nefericire. Ai mare grija de tine si sper sa fii fericita.

| RoseOfTheFire explică (pentru kta1431k):

Mersi si am 19 ani

| kta1431k a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Esti inca FOARTE tanara, nu te stresa pe gandirea altora.

| Dannyjj a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Te felicit, ai 19 ani şi eşti virgină, înseamnă că ai psihicul puternic, nu te laşi păcălită uşor(nici acum şi nici la 14-15 ani nu te-ai lăsat păcălită uşor, relaţiile la acele vârste NU PREA(nu mereu, doar câteodată) durează şi mulţumeai persoana care nu te merita), aceste lucruri nu trebuie să le faci că eşti obligată sau că prietenul îţi cere să le faci "ca să-i arăţi că-l iubeşti", pentru că dacă te iubeşte cu adevărat poate să aştepte, iar tu nu trebuie să faci asta pentru alţii, ci pentru tine, să simţi tu că vrei sa faci asta cu acea persoană şi să simţi că eşti pregătită.

Dacă nu erai virgină puteai să cazi în extrema cealaltă, să fii luată ca "zdreanţă"(ca să nu folosesc cuvântul cu "c"), ce este mai bine? Virgină(cu psihicul puternic) sau zdreanţă?
Nu este nici o ruşine că eşti virgină încă! O faci când vrei tu, când simţi tu, nu când vor alţii.

| RoseOfTheFire explică (pentru Dannyjj):

Mersi mult chiar asa am sa si fac happy

| Owakey a răspuns:

Bună!

Păi dacă îţi este ruşine că eşti virgină, treci pe la mine şi te rezolv euhappy.

Baftă!

| NuDauFunda a răspuns:

Nu-i respectuos sa intrebi o fata daca mai e virgina. Sigur, cu exceptia cazului in care cei 2 sunt foarte apropiati si nu prea au secrete.
Spune-le clar: 'sunt virgina si sunt mandra de asta' si punct. Nu incerca sa gasesti motivatii, ca nu te ajuta, fii doar sigura pe tine si n-o sa rada de tine.
Sau pur si simplu spune-le ca nu e treaba lor.

| NuDauFunda a răspuns:

Faptul ca la 19 ani inca esti virgina e si mai onorabil, dar din pacate creste considerabil si numarul tampitilor care ar rade de tine. Recunoaste pur si simplu, spune-le ca astepti baiatul potrivit si daca tot vor rade de tine, inseamna ca oricum nu merita sa-i bagi in seama.

| Laurretta a răspuns:

Ai putea să le răspunzi foarte simplu: că este o chestiune persoanală și nu-i privește. Și nu, nu este doar în mintea ta! Indiferent dacă le spui că ești sau nu, tot v-or avea de comentat. Cel mai bine e sa-i lași nedumeriți.winking

| Diux96 a răspuns:

Pai te intreaba aca esti virgina ca sa isi faca o parere despre tine. poate ar vrea sa faca ceva cu tine.nah nu stiu ce sa zic
Dar daca esti virgina nu trebuia sa iti fie rusina sa spui asta!
este mai rusinos sa spui ca nu mai esti virgina.mai ales la varsta asta (nu cred ca ai mai mult de 15 ani )Trebuie sa te mandresti cu faptul asta.pentru ca sunt putine fete care mai sunt virgine

| Anime1222 a răspuns:

Nu raspunde, raspune cu o intrebare :"oare sunt?" sau "dar tu esti?". Ei intreaba pentru ca te considera frumoasa ori ai sanii prea mari (de obicei baietii pun astfel de intrebarii cand ii ai). Oricum e o intrebare prosteasca.

| Sp3edy a răspuns:

Sunt baiat si zic ca cei din Romania nu voi rade de tine te vor lua drept o fata serioasa(acu habar ban catu ani ai asta e valabil pentru 16-17ani ce raspund eu acum) dar de cei din afara nu stiu daca vor rade am mentalitate de roman laughing.

| RoseOfTheFire explică (pentru Sp3edy):

Depinde nu toti baietii gandesc la fel altii vor rade si chiar daca am facut-o ma vor lua drept panarama

| Sp3edy a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Pana la urma ce iti pasa ce cred ei depre asta eu zic ca e mai rau sa te creada panarama decat sa rada cum zici tu de tine desi nu stiu la ce te referi cand zic ca rad de tine ca esti virgina laughing

| kta1431k a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Scuza-ma,traim in Romania, pentru majoritari si viata pare o "panarama"... uita-te la DeFlik, ce parere iti faci de acesti oameni care iau totul ca pe o gluma?

| Sp3edy a răspuns:

Pt un baiat este o mare rusine pentru o fata este o mare onoare sau nu stiu cum sa zic.Deci nu ai de ce sa iti fie rusine.

| justmeraul a răspuns:

Evita sa le raspunzi, daca chiar vrei sa le dai un raspuns, spune-le ca mai esti, nu vor rad eu cel putin nu as rade, uni baieti sunt atrasi de chestia asta ca fata e virgina si o doresc tot mai mult in patul lui :p

| SRM_9479 a răspuns:

Un sfat. Evita-i pe cei care te intreba, nu-i baga in seama, si nu mai vorbi cu cei din alte tari, nu sti de ce sunt in stare nici astea din Romania nici ceilalti, si nici odata sa nu le dai adresa unde locuiesti la nimeni!

| SRM_9479 a răspuns:

Un sfat. Evita-i pe cei care te intreba, nu-i baga in seama, si nu mai vorbi cu cei din alte tari, nu sti de ce sunt in stare nici astea din Romania nici ceilalti, si nici odata sa nu le dai adresa unde locuiesti la nimeni

| psshioo a răspuns:

La varsta de 19 ani este ceva normal sa-ti incepi viata sexuala dar, sa fi virgina e un atu pe care din pacate nu-l mai au nici 10 % dintre fetele cu varsta de 15-18 ani. oricum sa ai bafta si sa nu te indragostesti de vreun BOU. BAFTA!

| oxancik a răspuns:

Zile asa cum este. trebuie sa te mindresti cu asta.asta cred eu.eu la toti spun asa cum este.se mira dar se impaka cu ideea asta pentru ca isi dau seama ca sunt fete care isi stiu pretullbig grinbig grinbig grinbig grin