La profilul tau, sub "trimite un mesaj" acolo apar funditele. Iar daca nu sunt, nu ai. Sper ca te-am ajutat>
Uită-te la profilul tău aici : http://www.tpu.ro/utilizator/woif
Nu ai nicun răspuns câştigător (sau fundiţă). Baftă!
Vizualizare profil. stanga [unde esti logata]... unde scrie activitate langa poza ta : apoi raspunsuri castigatoare ...click si vezi la ce raspunsuri ai primit funda sau sub poza vezi cate fundite ai bafta!
Dai la vizualizare profil si trebuie sa arate sub avatarul tau (dupa adauga un prieten si trimite un mesaj) iti arata cate ai (daca nu e nimic atuncea n-ai )sper ca te-am ajutat
In stanga iti apare ''VIZUALIZARE PROFIL, EDITARE DATE LOGARE, MESAJE...) daca nu apare o sa apara tot in stanga ''logat ca bia... dai click acolo si dai pe ''vizualizare profil.atat si iti vezi profilul daca nu ai la profil funda asta e. fundita?
Ai 0 fundite. Click vizualizare profil si verifica acolo la raspunsuri castigatoare.
Vezi in stanga ca e vizualizare profil... dai click acolo si sub poza vei vedea cate fundite ai.
Dai vizualizare profil si sub" Trimite un mesaj "Sunt funditele primite
Uita-te sub poza de profil
Cand esti logata, ai in stanga un "meniu", Dai la prima sagetica de acolo:"Vizualizare profil". Asa poti vedea cate fundite ai, cati prieteni, cite t`a ajutat si pe cine ai ajutat!:*
Dai click in stanga pe "Vizualizare profil" si sub "Trimite un mesaj" iti apar funditele. M-am uitat si eu sa vad daca ai fundite, dar nu ai.
Iti spun eu
Ai 0.
Pai du'te in stanga la "Vizualizare profil ", da` click, si acolo iti apar mai multe chestii legate de profilul tau...ca de exemplu, cate raspunsuri ai dat, cate intrebari...printre care si cate raspunsuri castigatoare ai [funda].
.
Sper ca'i inteles :*.
La Viziualizare profil si acolo scrie Raspunsuri castigatoare:... Astea sunt funditele
Da acolo la vizualizare profil acolo le gasesti.Deci, succes la fundite:*!
In stanga ecranului unde scrie "logat..." ai o rubrica "vizualizare profil" clik acolo si vezi cate funde iti scrie ca ai
In stanga este un chenar portocaliu, unde scrie lagat ca bia3anca97 si un pic mai jos este "vizualizare profil", dai click acolo si sub avatarul tau sunt funditele si iti arata si in dreapta numarul de fundite.
Intra la vizualizare profil si vezi toate raspunsurile intrebarile si funditele bafta pup
Sub pune intrebarea ta aici este o lista
dai la vizualizare profil si iti apare sub poza cate funde ai
mie imi arata ca ai doar o funda