Bunaaa :)
Ca sa lamurim odata. Dupa cum bine ai spus si tu, unii zic da, altii nu. Deoarece unii fac scoala, altii nu. Asta depinde si de regiune. Eu de exemplu sunt in Bucuresti si eu fac scoala. Cei care nu fac scoala maine, vor recupera intr-o zi de sambata.
Si mai am un link sa-ti arat si inchei: http://stiri.rol.ro/......1971.html. Dar citeste mai ales asta care se afla tot acolo: Elevii din Capitala vor fi liberi doar cu voia Ministerului
In Bucuresti, Inspectoratul Scolar nu agreeaza ideea unei zile libere in plus. "Nu avem nicio solicitare de la scoli in acest sens, iar daca vom avea, raspunsul va fi negativ. Va fi liber doar daca decide Ministerul Educatiei acest lucru, noi nu incurajam acest lucru", spune Marian Banu, purtator de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti. "Nu vad justificarea acestei zile libere. 2 decembrie este zi de scoala si trebuie sa se faca scoala", mai spune Banu.
Zilele libere pentru elevi, prevazute de lege, sunt: joi, 1 decembrie 2011 (Ziua Nationala a Romaniei), marti, 1 mai 2012 (Ziua Muncii) si luni, 4 iunie 2012 (A doua zi de Rusalii).
Succes :-*
Pe cei ce zic ca se face scoala.Eu zic sa te duci si uh acolo cu cateva caiete si daca nu faceti ramai afara cu colegii sau te duci acasa.
Buna draga...nu stiu pe cine sa crezi de ex eu nu ma duc maine la scoala dar poate altii de alte scoli merg.depinde de scoala...mai bine iti intrebi cv colegi pentru ca noi nu avem de unde sa stim la ce scoala esti si daca voi mereti sau nu la scoala
Eu stiu nu mergem vineri ca e cerc pentru profesori
si eu stiu toata lumea zice ca e cerc altii ati zic ca da ca sa faca misto de tine sa mergi degeaba la scoala!
Poi daca nu facem recuperam intr-o sambata...
si aici mai depinde si de profesori
Mai bine sa face vineri decat sambata.
Da,vineri se face scoala! Sigur! Nu are nici o legatura cu 1 decembrie vineri.asta doar ca sa scutim o zii de scoala . Sper ca te-am ajutat!
CRISTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII întreabă:
NitaLoredanaFlorentina întreabă: