| Kadamedo a întrebat:

Am o problema cu contul de facebook. Dau sa intru pe facebook si nu se intampla nimic, pagina ramane alba si nu apare nimic. Daca sterg istoricul astfel delogandu-se de pe contul meu si intru cu altul, merge, daca intru iarasi pe contul meu se intampla la fel, ramane alb. Face asta pe toate browserele si pe alte calculatoare si de pe mobil, numai pe contul meu. Ce pot sa-i fac?

1 răspuns:
| sellingasses a răspuns:

Daca vrei sa-ti accesezi contul de facebook,in cazul in care folosesti Mozilla,incearca asta :
Deschide Mozilla,sus iti va aparea scris "Firefox" intr-un chenar colorat portocaliu, dai click acolo dupa care dai click pe "New Private Window" ti se va deschide automat o alta pagina Mozilla, dar una diferita. Sper sa-ti mearga! Bafta!
Eu una, am avut tot o problema asemanatoare cu a ta, doar ca eu nu puteam accesa contul unei prietene...si tot asa se intampla happy imi aparea totul colorat alb...problema mea inca n-am putut s-o rezolv fiind putin mai complicata, dar sper ca problema ta sa se rezolve urmarind pasii de mai sus happy