| Bixelle a întrebat:

am o problema cu pc... de ceva timp imi apare ask for genuine microsfot software si scrie : you may be a victimp of software counterfeiting... bla bla bla... am vazut ca cineva a mai pus o intrebare de genul asta si am vazut raspunsurile si am facut ca unele raspunsuri dar tot nu mia dispasparut si cand aprind pc dupa ce se incarca nu imi apar icoanele implicite pe desktop si nu pot sa fac nimic nici refresh sa dau numai o pagina care intra automat de la firefox apara iar pe aceea pagina intru pe messenger online gasesc un fel de mess si cand sa schimb pooza, nu dau unde am pozele ci dau deschidere la my computer si dupa ce dau acolo imi apar... da in bara nu imi mai arata antivirusurile nici bleutooth (am laptop cu bleutooth incorporat )etc... nu stiu ce sa fac... ma poate ajuta cineva?! va roog mult. daca vrea cineva sa ma ajute cu adv sa dea add la id meu shuvytzara_deeyutsza4you si vb mai amanuntzit pe mess daca nu astept raspunsuri... crying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta informatii pe youtube ca arata destule solutii sau reinstaleaza windosul si dupa ce ai terminat opreste automatic updates ca de la acele updates s-a intamplat asta.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| adi_7507 a răspuns:

Ia mergi tu frumusel la magazin si cumpara un Windows (un XP e 2-3mil).
Si mai invata sa scrii... ca nu prea stii.

| Parintele a răspuns:

Iti dau add...sa vad daca te pot ajuta.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cumpara-ti licenta de Windows, instaleaza-l si nu vei mai avea probleme.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cumpara-ti licenta de Windows, instaleaza-l si nu vei mai avea probleme.