| bolly a întrebat:

Am o problema. Mama nu ma lasa sa merg intr-un cantonament. dar eu imi doresc foarte tare. 8oo lei. eu mi-am strans o parte din bani... dar imi doresc foarte mult sa merg. ce sa fac? sa ma lase?batting eyelashes fundalove struck

Răspuns Câştigător
| paffyxfairy a răspuns:

Din pacate, parintii nostri nu ne pot oferi de toate, deoarece acum este o perioada mai dificila pentru ei, criza. Chiar si o mica parte din suma nu ne-o pot da. Presupun ca ei nu vor sa te lase doarece vor fii foarte ingrijorati pentru tine, doarece esti fiica lor. Ei sunt stresati de la munca si de la alte chestii, si daca ii mai ingrijoram si noi, o sa le izbucneasca capul laughing. Dar totusi, daca vrei sa mergi incearca sa iti mai strangi bani. Apoi cand ei sunt fericiti, sau bucurosi de ceva, pentru ca ai luat tu note bune la teze, examene etc. mergi la ei si roaga-i frumos sa te lase. Spune-le ca iti doresti foarte mult acest lucru. Daca nu va accepta, nu insista. Incearca intr-o alta zi!winking Baftaa.;*/ fundita?; o3

1 răspuns:
| paffyxfairy a răspuns:

Din pacate, parintii nostri nu ne pot oferi de toate, deoarece acum este o perioada mai dificila pentru ei, criza. Chiar si o mica parte din suma nu ne-o pot da. Presupun ca ei nu vor sa te lase doarece vor fii foarte ingrijorati pentru tine, doarece esti fiica lor. Ei sunt stresati de la munca si de la alte chestii, si daca ii mai ingrijoram si noi, o sa le izbucneasca capul laughing. Dar totusi, daca vrei sa mergi incearca sa iti mai strangi bani. Apoi cand ei sunt fericiti, sau bucurosi de ceva, pentru ca ai luat tu note bune la teze, examene etc. mergi la ei si roaga-i frumos sa te lase. Spune-le ca iti doresti foarte mult acest lucru. Daca nu va accepta, nu insista. Incearca intr-o alta zi!winking Baftaa.;* fundita?; o3