Legumele se razuiesc pe razatoarea mica( ca sa nu le poti "pescui "!) si se adauga la supe sau ciorbe!--- deci, mananci legume!
Fructele le bagi in storcatorul de fructe si bei sucul rezultat! --- deci "mananci" fructe!
La varsta ta, organismul are nevoie de toate principiile alimentare( proteine,glucide,lipide,apa, vitamine, oligoelemente si minerale). Fa bine si da-i!
Incepi cu cantitati mici amestecate cu chestii care iti plac...sau cu arome de ceva...sau rogi pe cineva sa-ti gateasca o reteta supergustoasa cu legume, incat sa salivezi
Eu nu cred ca ai putea face ceva in mod special...adica nici mie nu imi plac legumele si sunt mai mare decat tine...asta este! pe parcurs, poate, o sa iti placa legumele din nou
Tu esti ft bine asa cum esti nu iti dori altceva cand o sa cresti o sa vi multumita de tine eu stiu iti zic din propria experienta dar daca tot asa de mult vreai uite aici: pai icearca fierte si salate multe sau langa cartofi aia prajiti mai pune cate un morcov sau o rosie si vezi ca o sa pui pe tine treaba ta daca tu nu te accepti asa cum esti asa am fost si eu si acum imi doresc sa siu slaba
Poi. incearca sa le combini cu lucrurile care iti plac.si poate o sa te obisnuiesti. bafta
Poti manca legume care sunt mai dulci in sensul ca sunt gatite astfel.Nu-ti place mancarea de acasa? Si plus nu est foarte inalta. Daca parinti tai sunt innalti se intelege.E genetic!
Auzi morcovi sunt buni la ochi deci nu o sa porti ochelari cat despre dulciuri mie imi placeu uite de asta nu te ingrasi trebuie sa manici carne de vita de porc sa slabesti cu dulciurile aste te tin slaba o fosta colega dea ame tot la fel face manca cat mai multe dulciuri si amurit deci mai usor cu dulciurile daca vrei sa pui ceva kilograme in plus si plus de asta inca esti la o varst foarte mica ca sa fi plinuta dar am gasit raspunsu tal intrebarea ta de ce nu te ingrasi ei bine de asta manci foarte multe dulciuri si nai nici o sansa sa pui pe tine deci manca mancare si cat mai multe fructe ale ori cum nu ingrasa si cred ca ti-a fost rau de la ceva si de asta nu mai manci legume dar fiecare leguma are gustul lui si nu fi pretentioasa pentru ca asa nu vei pune nici un kilogram pe tine bafta si succes