| dumitru_8502 a întrebat:

am o probleme nu stiu cine crede in farmece sau nu, tin sa va anunt ca de la un timp visesz ca prietenul meu ma inseala mereu cu cineva, asta am visat cam o saptamana la rand seara dupa seara, iar acum doua zile am avut un vis ca imi cerea sa fiu logodnica lui si ca imi punea inelul pe deget, duapa care am visat un caine care latra e mare...in fine problema este ca relatia mea nu mege deloc in bine si nu stiu ce sa mai cred pentru ca sunt momente in care ma inteleg bine dar foarte putine dar de ceva timp de vreo 2 ani e dezastru si mi se pare ciudat pentru ca ma intelegeam f.bine cu prietenul deodata s-a schimbat

9 răspunsuri:
| Fan7a a răspuns:

Poate ai tu o depresie despre ceva. o sa iti treaca dar intre timp urmaresteo...

| Prigatdevisine a răspuns:

Nu prea stiu ce sa spun sad thinking poate ca ar fi mai bine sa va despartiti daca nu va mai intelegeti bine sad Raceste relatia.incetu` cu incetu`...mai bine asa decat sa suferi din cauza lui sau mereuu sa stai stresata ca te inseala...
SAU poti vorbi cu el...sa vezi ce parere are :p

| カルメン a răspuns:

Si crezi ca sunt farmece? poate ca a intrat monotonia in relatia voastra poate ca este si din obisnuinta ca v-ati invatat unul cu celalalt. vorbeste cu el, lamureste situatia si decat sa crezi in prostii mai bine te duci la Biserica si te rogi pentru relatia tawinking

| Lora a răspuns:

Infidelitate - Daca tu esti infidel semnifica nesiguranta de sine, dar si neincrederea in partenerul cu care formezi o relatie. cand, in vis, altcineva este infidel atunci ai complexe de inferioritate, gelozie si teama de a nu pierde ceva sau pe cineva. Arata si un sentiment al incapacitatii.

Daca visezi o logodna (realizata sau rupta) vei avea probleme in familie sau in dragoste.

http://www.adoptiicaini.ro/ce-se-intampla-cand-visezi-caine/

| Sorinel95674 a răspuns:

Se pare ca constiinta ta este incarcata. Te doare ceva? Vorbeste cu prietenul tau, clarifica ceea ce este intre voi, caci comunicarea va ajuta inimaginabil de mult. Visele exprima trairile ascunse ale unei persoane, poate doar iti este teama ca iubitul nu te mai iubeste si iti exprimi acest sentiment nu tocmai placut prin subconstient. De obicei, visul cu prietenul inselandu-te inseamna o bucurie imensa in viitor din partea lui. Asa ca, curaj! happy
Bafta!happyhappy

| thealchemist a răspuns:

Ca visezi ca te inseala nu inseamna ca te inseala, ci ca subconstientul tau crede asta, desi nu vrei sa accepti.

| Bux10 a răspuns:

Acelasi sfat si din partea mea: incearca intai sa discuti cu prietenul tau si spune-i ce simti. Daca nu e deloc receptiv, nervos, daca nu doreste sa discute cu tine, mai bine gandeste-te cum sa iesi din relatia asta.
Faptul ca visezi ca te inseala nu cred ca este foarte concludent, cum nici visul cu inelul nu stiu cat de semnificativ poate fi.
Cred ca cel mai bine simti tu ce se intampla intre voi si daca instinctul tau iti spune ca prietenul tau de inseala (impasul in care a ajuns relatia voastra ar fi un semn) atunci ar fi bine sa pui punct. Iti doresc ca totul sa-ti mearga bine!

| ileanapomorin a răspuns:

Tot ce ai visat se intimpla cu oameni de astazi ca in biblie scrie clar ca omul va avea vise,,,,,si bune,,si rele,, dar tu trebuie sa te rogi domnului si sa-i spui cum ai scris tu in TPU,, ca visul acesta care tu l-ai visat a venit se la deavol nu de la dumnezeu.ia biblia in mina si roaga-te mult domnului. domnu sa te apere de cel rau.amin.