| Astrid47 a întrebat:

Am o tema la ATP, pentru a realiza aceasta tema imi trebuie informatii despre firma ce produce bomboanele raffaello.
Dau funda pentru raspundul folositor cu informatii sau cu link catre informatii.

4 răspunsuri:
| andap a răspuns:

Http://www.ferrero.it/......-e-intenso daca nu reusesti sa traduci, poti sa-mi lasi un mesaj si o sa incerc sa-ti traduc eu...

| Astrid47 explică (pentru andap):

Cu siguranta nu reusesc.

| andap a răspuns:

Spune-mi mai exact ce anune te intereseaza..asa mi-ar fi mai usor.eu acum incer sa iti traduc ceva ceva

| andap a răspuns:

Agenda isi are sediu la Torino, unde profilul comercial de marketing si toate serviciile de marketing isi desfasoara activitatea, ea cuprinde atat aria de vanzare cat si logistica.Forta de vanzare cuprinde peste 800 resurse specializate in distributie si diferite tipologii de puncte de vanzare in detaliu, garantand ca produsele Ferrero ajung mereu la consumar in conditiile prtime.Baza Ferrero numara 34 de depozite distribuite in toata Italia si are 3 centre principale, in Bra(CN), Palma si Marcianise(CE).
Istoria stabilimentului de la Bra a inceput in anul 1946 in Via Vivaro, unde isi incepea primul nucleu, el cuprindea atat oficiile cat si fabrica.Productia epocii era destul de limitata(300 tone in anul 1947), dar cu trecerea aniilor productia a crescut vertiginos si astazi inregistreza valori medii de 1000 tone de produs finit.Acest stabiliment este cel mai mare in Europa, specializat in dulciuri.Este impartit in 6 zonenumite insule, fiecare avand propriul stabiliment si producand o serie de produse specifice.Intre aceste insule este una care se ocupa cu fabricarea de noi produse.Stabilimentul respecta normele ecologice stabilite de UE.Linia produce:Nutella,Rocher,Pocket Coffee,Kinder Bueno,Kinder Cereali,Kinder Cioccolato,Kinder Eggs, Tic Tac, Estathe, Ovetti Noggy, Uova Pasquali.