| babi7 a întrebat:

Buna, am primit filmarea de la nunta pe un link si as vrea sa o descarc pe un stick usb, video-ul are 4 ore am cumparat unul de 128 gb dar nu merge. Stie cineva cat de mare ar trebui sa fie usb-ul sa il pot descarca?

5 răspunsuri:
| Ka0ru a răspuns:

Pai nu cred ca poti descarca direct pe stick, ai nevoie de spatiu in laptop/computer sa descarci filmarea si abia apoi o poti muta pe stick. Cel mai bine mergi la cel care a filmat-o si il rogi sa o puna el pe stick ca o are deja in calculatorul lui.

| IPA a răspuns:

Prima data, descarci filmarea de pe link la tine in PC. Apoi dai click dreapta pe ea si Proprieteti(ultima de jos) si vezi dimensiunea ei. Apoi o copiezi pe stick daca ai loc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si vrei sa ghicim sau cum?
Descarci frumos filmarea la tine in PC/laptop, vezi cat are si pe urma isi iti stick ul necesar.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum ai primit filmarea nuntii pe un link cand de obicei o nunta fiind un eveniment important in viața unui om, se descarca pe un cd, inainte erau inregistrate pe casete video, sigur cel care a inregistrat nunta si a batut joc de tine, el trebuia sa i ti faca cd ul cu nunta sau dvd ul, nu asa sa-ti dea un link, sau tu ai cerut doar link? Mergi la el inapoi si roaga l sa ti descarce pe un dvd ca are 4 ore nunta nu 4 minute, si daca gresesti si stergi linkul adio, s-a dus d rcului toata filmarea de la nuntă, păcat ca ne batem joc unii de altii, in cazul tau a fost o bătaie de joc din partea celui care a tras nunta.

| Dismally a răspuns:

La 128 GB ar trebui sa-ti incapa, vezi cum e formatat stick-ul: daca e FAT32 fa-l NTFS pentru ca dimensiunea maxima a unui fisier in FAT32 este de pana in 4 GB si n-o sa-ti mearga.