| pitbull60 a întrebat:

de fapt 2...
Ce ar trebui sa fac sa imi indesesc parul.pentru ca acu 1 an ma dadeam zilnic cu placa timp de vreo3 luni cred m-am dat zi de zi, ma rog aproape zilnic. iar la un moment dat cand am bagat mana in par. cadea groaznic.si am renuntat la placa.
2)De ce fetelor nu li se arde asa tare parul? Ce produse folosesc ele. daca stiti.astept raspunsurile.

2 răspunsuri:
| Noname_6326 a răspuns:

Pentru indesirea parului foloseste ulei de ricinwinking il gasesti la farmacie si costa 5 lei sticluta.Iti masezi radacina parului cu ulei de ricin seara si stai asa pana dimineatacand te speli.Foloseste-l de cate ori pe saptamana poti.Conteaza sa urmezi tratamentul daca il incepi si sa folosesti cateva luni uleiul. Dupa cateva utilizari se observa efectul...
. Fetelor si le arde groaznic parul de la placa.stai tu linistit.Solutiile pentru placa apara firul de par de caldura placii, dar nu opreste deteriorarea. Exista solutii in magazine, in farmacii pentru placa. Intreaba la un magazin sau in carrefour.vezi ca sunt de la syoss, wella. etc. te sfatuiesc sa te faci cu placa doar dupa ce faci baie la parwinking nu zilnichappy

Sper ca te-am ajutat!:*

| Noname_6326 a răspuns:

Funda?