Iti da pentru preimele trei sau unii nu puncteaza nimic...
depinde de cat d exigenti sunt
funda?
Iti puncteaza ce e bine. adica cele trei metefore corecte, dupa exemplul tau. Funda?
Depinde si de corector, daca prinzi un om de treaba ti le puncteaza pe cele scrise corect. Funda?
Te depuncteza foarte mult pentru ''surplus''. la fel si la compuneri, daca iti cere 30 r si scrii 35 te depuncteaza....de ce, nu stiu dar o fac. asta mi-au facut mie anul trecut
Ce nu e bine normal ca taie si eu am fost si tot asa am facut si era corect
Exista mai multe posibilitati... ori ti le puncteaza pe cele trei corecte si le taie pe cele gresite... ori nu-ti baga in seama nici unul dintre raspunsuri. sau pur si simplu din cele 5 puncteaza cele 3 corecte si apoi scade cele 2 greseli si vei ramane doar cu puncatjul pentru o metafora.
Iti ia in considerare metaforele bune... pe cele proaste le taie si nu le ia in considerare!
Iti puncteaza cele bune din alea 5 si daca 3 sunt bune si doua nu iti da puncatj maxim ..cred
Nu, ti le ia in considerare doar pe primele doua.Nu te puncteaza daca nu sunt bune, chiar daca ai scris dupa, corecte.Stiu sigur, mi-a spus doamna profesoara de limba romana, asa ca mai bine scrii doua, dar sa fie corecte.Mult succes! Si eu dau maine...
Daca scrii mai mult de 3 exemple te depuncteaza, asa ma depunctat pe mine la simulare