Deja nu mai poti face nimic, cei de la Facebook "te obliga" intr-un fel sau altul sa instalezi Timeline. Am patit la fel, la inceput aveam doar "Preview", speram sa fie doar cateva zile, dar dupa 1 saptamana ti se va activa automat, nu exista niciun buton sa refuzi instalarea. Aici http://howto.cnet.com/......file-back/ iti spune cum sa stergi acest Timeline, dar o poti face doar dupa ce el e activat, insa nu-ti recomand, dupa catva timp el va reveni la loc, e ca un virus pe care il tot stergi si apare din nou. Din pacate doar cu atat te pot ajuta, sper sa scapi de el cumva. :D
Stiu, eu mi-am batut capul cam 2-3 ore sa nu fac vreo greseala sa-i dau accept. Dar n-am reusit. Eu de 1 an jumate am renuntat la contul de Facebook, si sunt mult mai linistit asa multa lume nu stie ce fac de fapt ce-i de la fb, au acces la tot, oriunde oricand. Mai sus iti spuneam de contul unui prieten, acum o luna a patit la fel si am incercat sa scap de Timeline...
Tu nu il vrei...iar eu il vreau eu mi-am activat fb acum 1 saptamana, si nu imi apare sa il activez si nu stiu de ce
Dhhyyyy întreabă: