"vrem sa ii gasim ceva de munca"
greșiți aici. Lăsați-l să acționeze singur. Până nu dă cu capul de probleme o să aștepte să-i servesti tu viața pe tavă
1.80 si 60kg...
Nu conteaza masa musculara, ci fibra musculara.
Exista slabanogi care rup in doua gorile.
Nu-ți trebuie calificare pentru a fi paznic. Și nu-l mai întrebați ca ce vrea să lucreze cât timp își caută de lucru că-i enervant.
Să meargă ca lucrător comercial și să-și facă ISCIRul, pentru a fi calificat în manevrarea stivuitoarelor și lizelor. Și de acolo cu calificarea în brațe poate pleca la o fabrică ca stivuitorist unde se câștigă garantat peste 2000lei net.
E ușor să obții ISCIRul, trebuie să înveți doar ce e frâna și accelerația.
Cursul costă cam 7mil dacă vrea să-l facă singur sau printr-o firmă comercială care îi plătește cursul gen Auchan.
De obicei firmele de paza care angajeaza, se ocupa si de scolarizarea angajatului si emiterea atestatului. In mod normal si legal un paznic trebuie sa aiba atestat.
Ca simplu paznic nu cred. Trebuie sa aiba cazierul curat. Stiu pe cineva care are post de paznic si nu a mentionat vreodata ca a facut cursuri.
Depinde de angajator daca vrea sa aiba experienta sau nu ori atestat.
*https://m.olx.ro/locuri-de-munca/q-paznici/ - vad ca se cauta. Dati un telefon si intrebati.
Are 26 de ani ii cautati vou loc de munca? Inteleg ca el nu prea vrea. Si cum a zis "paznic", e edificator. Pentru ca, el cred ca nu face nimic acolo. Poate face prostii si mai are probleme cu legea.
Si eu am tot 1, 80m si 60 de kg si am lucrat ca paznic 2 luni si m-am lasat, fara niciun curs sau calificare.
Cum e posibil? Pai si cum lucrai? Ce program aveai?
Lucrai de noapte? Ca paznic piezi noptile?
24 de ore cu 48 libere.
Dar era si program de 12 ore daca voiai.
Deci ce pasi ar trebui făcuți pentru a ii indeplini dorința? Dacă mă poate ajuta cineva, oricum trebuie să recunoastem, nu prea ii place munca si trezitul dimineața e o problemă pentru el.Chiar nu văd ce viitor ar putea avea fratemiu
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: