Salut! Asa am patit si eu la masina mea. Am un Golf 4, cand plecam de pe loc usor, cupla singur ESP, fara sa patinez, la fel si in curbe. am fost la un mecanic, si mi-a spus ca e un rument(cica ar fi rupt). L-am schimbat, si tot la fel! ESP-ul cupla singur(fara sa patinez). apoi singura solutie a fost sa deconectez senzorul ESP, de la rotile din fata. Iarna le conectez inapoi, iar vara le decobectez.
Si la bmw se poate anula esp?
Cum ramane cu anvelopa aia? Ai spus ca toate belelele au inceput dupa ce ai montat-o. Este sigur marimea potrivita pentru masina ta? Are vreo galca? Restul anvelopelor noi sunt marimea potrivita?
Da sunt marimea potrivita toate
Si toate sunt ca noi, set le-am luat de pe alta care nu facea figuri ca si amea, ca noi, urme tot, si toate sunt 225 : 45 : 17
Astept acum sa ii fac unghiu de fuga iar apoi pus iar pe tester
Ai rezolvat problema?
Am fost, pe tester imi da doar bujile incadescente atat, schimbat telescoape, brate, cauciucuri egale ca noi tot
Am fost,pe tester mi-a dat bujile atat,la mai multe testere, am schimbat brate, telescoape, cauciucuri egale ca noi, biliete si tot asa peste 250 de euro am platit, num aalea
Mi.a zis un mecanic sa ii fac unghiul de fuga, acum astept sa vad si cu ala
stefanst2312 întreabă: