| Anaa939839393 a întrebat:

Buna! Am un contract la Orange pe 2 ani si momentan a trecut 1 an si 4 luni si vreau sa il inchid. Motivul este ca plec din tara si il voi plati degeaba dupa. Dau 150 lei pe luna asa aiurea. Se poate sa-l inchid? Doamna de la relatii cu clientii nu prea m-a lamurit.Mi-a zis initial ca da se poate fara nici o problema, apoi ba ca nu se poate si tot asa. Am intrebat 3 prieteni care au inchis contractul dupa 1 an imediat si au facut cererea si gata, nu au avut nimic de facut in plus. Si la mine, merge prea greu treabahappy plus ca internetul nici nu este de calitate. Cand am chemat tehnicianul sa rezolve un deranjament, s-a uimit cand a vazut ce modem avem. Este unul vechi care nu poate fi schimbat.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, se poate inchide contractul daca platesti INTEGRAL, toata suma restanta azi, pana la ultima zi stipulata in contract.
Suna-i si intreaba-i care este suma totala de plata AZI, ca sa poti inchide contractul.
Doamna de la relatii nu te-a lamurit fiindca nici tu nu ai explicat ce vrei, clar si corect.

| sierra1 a răspuns:

Dacă n-ai avut ceva facilități (de ex telefon la preț subvenționat) de care să beneficiezi in urma incheierii contractului pe o anumită perioada, atunci poți să-l inchizi in orice moment, fără nici o problemă

| Anaa939839393 explică (pentru sierra1):

Pai, ar trebui sa astept acei 2 ani? Sau? Nu am nimic, doar wifi ul si cartelele tv. Ca nu imi convine sa platesc atat degeaba

| sierra1 a răspuns (pentru Anaa939839393):

Nu ai avut facilități? suni și inchizi abonamentul așa cum mai sus, ți-am spus!

| Anaa939839393 explică (pentru sierra1):

Nu am avut nimic. Deci se poate inchide fara nici o problema… ca o doamna imi zicea ca trebuie sa platesc o taxa de nu stiu cat la %. Si eu i-am zis ca am cunostinte care au inchis pur si simplu fara complicati…

| Scorillo a răspuns:

Se poate, cu conditia sa nu ai telefon sau alte dispozitive neachitate sau cumparate in rate