anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am un motan care are ceva in piele un fel de capsa este rotunda si are capul afara si nu stiu cu ce ar fi putut introdusa acolo va rog am nevoie de un raspuns sad

7 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

E o pioneză? Încearcă să-i scoți corpul străin! Nu știu exact la ce te referi, dar dacă nu te descurci singur, du-l la un veterinar, din apropiere. Nu mai contează cum a ajuns acolo (poate că l-ai lăsat liber, iar un cretin a găsit o distracție în a-i face rău pisicului), în momentul acesta, important e să-l ajuți.

| NicuCristian199 a răspuns (pentru floresdemayo):

Nu e pioneza ca e din fier e exact ca o capsa rotundu este introdus inauntru si mai are o bucatica mica de metal iar cand trag se cunoaste exact cum e sub piele si acel corp este introdus doar de o pusa un pistol ceva comprimat ca altfel nu avea cum sa fie introdusa acolo...Doamne ce oameni pot exista in ziua de azi

| NicuCristian199 a răspuns (pentru floresdemayo):

Pusca*

| floresdemayo a răspuns (pentru NicuCristian199):

Sărăcuța. sad
În astfel de situații, este obligatorie examinarea leziunii, de către un veterinar, până nu se inflamează. Ai grijă, amânarea la veterinar, poate fi și un risc de infecție. O să-i facă o mică incizie, pentru îndepărtarea corpului străin, poate chiar (și) o anestezie locală. Mai multe îți spune el. Pe viitor, ai grijă de pisic, nu toți oamenii sunt buni.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Mergi la veterinar.

Răspuns utilizator avertizat
| ade2005pup a răspuns:

Eu nu stiu. La motanul meu nu i s-a intamplat.