| beea29 a întrebat:

am un perus de doua luni, care este mascul. Ii pusesem o oglinda, dar cineva mi-a zis sa o i-au de la el ca nu va mai vorbi, acum il vad trist...Este adevarata treaba aceasta cu oglinda? Funda si pentru ceilalti vot, doar daca este bine!

Răspuns Câştigător
| Masterk1ll a răspuns:

Treaba asta cu oglinda, nu are relevanta. Cunosc un care demonstreaza asta, Il are de cativaani si spune cateva cuvinte si a avut pusa oglinda de mic de cand l-a luat happy

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu este adevarata "povestea" cu oglinda! Perusii au nevoie de inca un partener/a in colivie --- oglinda suplinea lipsa unui colocatar! Tocmai de aceea este trist.

| InvisibleTouch a răspuns:

Hello!

Daca ii pui oglinda nu prea ai sanse sa-l inveti sa vorbeasca, la fel si daca ii aduci o pereche. In cazul in care tu i-ai adus o oglinda exact cum a spus si alessia ii tine loc de colocatar. El se obisnuise cu prezenta acestuia iar acum pentru ca nu mai isi vede reflexia e trist. Ca sa vorbeasca trebuie sa fie singur, fara oglinda si cat mai micut. Eu pe al meu nu l-am invatat sa vorbeasca, insa i-am luat oglinda si toata ziua se uita in ea si ciripeste big grin

| Masterk1ll a răspuns (pentru InvisibleTouch):

Treaba asta cu oglinda, nu are relevanta. Cunosc un care demonstreaza asta, Il are de cativaani si spune cateva cuvinte si a avut pusa oglinda de mic de cand l-a luat happy

| Masterk1ll a răspuns:

Buna, perusii in general repeta cateva cuvinte, nu vorbesc iar treaba asta se intampla dupa destul de mult timp, vorbind cu el. Doua luni e prea putin, eu Il am de vreo 6