Mai bine las-o pana iti vei gasi alta pentru a o schimba.si eu tot LG am si la mine se vede niste goluri de aer pe ea da o las asa decat sa dau vreo 4 milsa-ischimb ecranul.
Ia-o ca se face condens sub bulele alea isi ii spui pa pa la telefon. Mai e si touchscreen. In plus, o sa mearga mai usor.
Ai incercat la ORANGE de obicei acolo gasesti folie pentru protectie
ps: eu mi-am dat`o jos si il tin in husa intoteauna
Buna> Eu am tot LG cu touchscreen> Dar mie din fericire nu mi-a intrat aer sub folie> Eu am in cutie la telefon unde am si incarcatorul castile etc> inca o folie de schimb> Vezi daca nu ai si tu> Si daca nu ai intreaba la un magazin Cosmote < Orange sau Vodafone depinde de unde tiai luat telefonul> si intreaba acolo de unde poti lua< s-ar putea sa aiba ei> Succes!
Funda?
Folia este de protectie atat, odata ce a prins bule de aer e urat sa ramai cu ea pe telefon. Vezi la service-uri GSM de telefoane trebuie sa aiba folii protectoare pentru diferite telefoane.
Mai bine ai lasa`o, pentru ca acea folie protejeaza mai bine decat husa.
Uite un exemplu: vorbesti la telefon ( deci nu mai e in husa), cineva te poate impinge, scapi telefonul si ecranul se zgaraie. Dar daca ai folia, doar ea pateste ceva.
Daca vrei sa achizitionezi una, ai putea incerca la magazinul de unde i cumparat telefonul.
Bafta! :*
Fundita?
KillaNoFilla întreabă: