| Andreea23456 a întrebat:

Bună! Am vrut să plasez o comanda de pe shein de pe un card de debit, totul ok pana nu s-a procesat cum trebuie, am incercat de 2 ori, mi s-au trimis niste coduri dupa am introdus ultimele 6 cifre ale cnpului si o parola dar comanda nu a fost gata. Acum..nu mai merge deloc pe acel site să plătesc cu cardul respectiv imi arata ca trebuie sa plătesc cu o altă metodă, adică PayPal. Mi s-a blocat ori cardul? Am sunat la banca mi-au zis ca au dat ei resetare la parola si sa astept 15 minute, dar tot nu a funcționat. Cum procedez?

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Sophieka a răspuns:

Nu se da CNP-ul.

Se cer cele 16 cifre de pe fata cardului si apoi se pot cere si cele 3 cifre (ultimele) de pe spatele cardului!

| Andreea23456 explică (pentru Sophieka):

Le-am dat în prima fază pe alea tot ce trebuie dar dupa mi-a arătat să dau ultimele cifre ale cnp ului, să pun o parola statica formată din 6 cifre consecutive diferite si asa mi s-a trimis prin nr cod OTP pe care l-am trecut inițial...arata processing dar se blocase si am iesit de pe site. Am incercat din nou, la fel iar a treia oară nu a mai mers absolut deloc în permanență imi arata : Payment failed!

| AndreeaMarin19mcm a răspuns:

E o parolă statică, se cer ultimele 6 de la card cu ultimele 4 din cnp