Din pacate ti s-au cerut cifrele cardului de plata NU ciferele CNP-ului.
Nici un site de plata nu cere CNP-ul de aceea te-au blocat!
Ba da de pe cnp, ultimele cifre cu rosu si o parola statica prin care în mesaj arata cod OTP, eu cică aparent l-am incercat de prea multe ori deși doar de 2 ori am incercat si de atunci imi arata payment failed numai merge deloc.
Mai fetita, CNP-ul nu ti-l cere nimeni, ca doar nu platesti cu buletinul!
Tu trebuei sa scrii codul de pe cardul bancar nu dupa buletin.
Mai femeie, eu dacă zic ca in prima faza am dat datele cardului si dupa mi s-a cerut cifrele cnp ului si parola statica? După ce am incercat nu a mai mers, am sunat la banca si știau despre ce era vorba! Mi au dat cică resetare la parola dar tot nu merge! Caută pe net sa vezi de parola statica si cod OTP. Numai puteam întrebarea aici dacă spuneam aberatii.
Mai fetita, fac de ani de zile cumparturi online dupa Shein dar NICIODATA nu mi s-a cerut nici un Cnp sau parola.
Plata am facut-o intotdeauna cu credit cardul!
Cu buletinul romanesc nu poti palti nici o cumparaturatura.
Si te mai miri de ce ti-au blocat contul cand in loc de numerele de la credit card, tu pui pe cele de la pantofi, ma rog CNP-ul cu care nu se poate platii sau cumpara ceva ca ala este doar un CONT NUMERIC PERSONAL.
Mai jos este linkul romanesc, unde sunt mentionate metodele de plata:
https://www.paymentwall.com/en/payment-methods/romania
Am 20 de ani fato, dă-mi Facebook ul tau să îți arăt că așa mi-a arătat, esti enervantă cand crezi ca le stii pe toate. Imi arata in permanenta o eroare : Payment Failed. Am sunat din nou la banca, mi s-a zis ca doar cardul meu nu are nicio problemă doar ca nu s-a finalizat tranzacția. Poate fi o eroare de site si sa le dau email. Tu ce anume nu înțelegi? Eu am lăsat datele cardului, vezi poate tu ai plata prin Smart Mobile amprenta si pin prin care nu necesita vreo parola statica sau cod OTP.
Nu mai sunt "fato" de mult, dar asta nu are importanta aici.
In situatia ta, ne este imposibil sa te facem sa intelegi ca NU se poate platii cu buletinul, introducand CNP-ul in locul numerelor de pe credit cardul bancar(sau debit card).
Am sa-ti dau pace, fiindca tu chiar nu ai capacitatea sa intelegi acest lucru.
Buna. ma scuzați am facut prima mea plata pe shein azi, 6.97 euro i.am trimis de pe paypal iar restul sumei 86 de lei de pe card. dar pe card imi scrie ca suma e blocată. Asa se intampla si la dvs? trebuie ca shein sa accepte plata? adica eu o am in aplicatia George bcr la sume blocate. dar din sold a disparut suma. ma puteți ajuta?
Nu am inteles, de ce ai facut 2 plati separate?
De ce nu ai lasat paypalul sa-si retraga singur suma totala, chiar daca balanta era mai mica, ei luau diferenta direct din contul bancar, ca sa complete suma totala.
Eu nu am facut niciodata plati din bucati, totdeauna am platit cu paypalul si ei au luat banii direct din contul meu bancar.
Asa si cu mine a facut eu ziceam cum sa setez parola statica ea vorbea altceva
Ti-am zis ca nu stii nimic
Nu se da CNP-ul.
Se cer cele 16 cifre de pe fata cardului si apoi se pot cere si cele 3 cifre (ultimele) de pe spatele cardului!
Le-am dat în prima fază pe alea tot ce trebuie dar dupa mi-a arătat să dau ultimele cifre ale cnp ului, să pun o parola statica formată din 6 cifre consecutive diferite si asa mi s-a trimis prin nr cod OTP pe care l-am trecut inițial...arata processing dar se blocase si am iesit de pe site. Am incercat din nou, la fel iar a treia oară nu a mai mers absolut deloc în permanență imi arata : Payment failed!
E o parolă statică, se cer ultimele 6 de la card cu ultimele 4 din cnp