| AdY_2970 a întrebat:

as avea si eu o intrebare.
Am un porumbel pe balcon, cred ca a aterizat de pe acoperis (stau la bloc, et.4), mi-e mila sa il arunc sa zboare, inca are pene galbene si sub aripa inca nu are multe pene.
Daca il aruc zboara? sau mai trebuie sa astept sa creasca. Daca il arunc si nu reuseste sa zboare sigur il mananca pisicile de jos si de aia nu stiu ce sa fac.
Multumesc!
Funda!

7 răspunsuri:
| alinutzaap a răspuns:

Cee tare puppy dog eyes si eu vreau un porumbel puppy dog eyes nu-l aruncaa, ai grijaa de el >big grin

| adrew a răspuns:

Mai tine-l la balcon sa mai creasca, hraneste-l cu piine, el singur o sa zboare daca o sa poata

| Nonono a răspuns:

Lasa-l pe balcon si da-i mancare pana se face mai mare. Eu cred ca ori va zbura singur cand va fi destul de mare si va fi pregatit, ori il adopta alt porumbel, ori se intoarce mama lui big grin.

| AdY_2970 explică (pentru Nonono):

Mama lui vine mereu pe balcon si vine si tatal lui si stau cu el doar ca ei stau pe dunga de la balcon si el tot ciripeste. In fine eu oricum am sa il tin.

| Nonono a răspuns (pentru AdY_2970):

Am inteles happy

| madamme a răspuns:

Nu il arunca? de ce sa faci asta? il poti ajuta sa se dezvolte. da-i apa, paine, arpacas(gasesti la orice alimentara). fa o fapta buna!

| mariusradu3224 a răspuns:

Mai ține-l o vreme și ai grijă de el, până se pune pe picioare. Când o să fie pregătit, o să zboare el singur.