| Ciupiiiiiiii a întrebat:

as dori un cantecel. din clasele 1-4. care sa il cant.la probele pentru intrarea la liceul pedagogic. unu mai usor va rog.si daca gasiti undeva notele.sa stiu cum sa il cant.

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Iti zic sincer ...si fara sa te supar...dar pe bune, o sa arati ca o idioata daca la auditia pentru intrare la liceu o sa incepi sa canti un cantec de cls 1-4! ..chiar crezi ca o sa aprecieze cineva ca tu canti de ex : melc melc cotobel, sau mos craciun cu plete dalbe.
hai ma pe bune.o sa te faci de ras!

| karlikuicsddd a răspuns:

Actually, dupa cultura mea generala, 4 roman se scrie IV happy Nu asta conteaza acum laughing. @ Apache, daca vrea sa intre la pedagogie rezulta ca vrea sa se faca invatatoare, ceea ce inseamna ca la muzica, copii de I - IV, nu pot sa cante Rapsodia I, Oda bucuriei si asa mai departe, tocmai de aia a cerut melodii de clasele I - IV. Si Ciupiiii, nu te pot ajuta, nu imi vin in minte niciun fel de melodii de copii mici. laughing

| Babydoll_4700 a răspuns:

Hey! Poti interpreta "vulpea si gasca". Este haios si usor!

| Ciupiiiiiiii explică:

Apache. in regulament scrie asa " recitarea unui cantec din clasele I-IIII da? n-am facut eu regula astahappy asa ca numai comenta

| livia_9108 a răspuns:

In padurea cu alune...