Scrii pe google ex:bloggul lui Tudor Chirila(chiar daca nu e actor asta a fost doar un exemplu)te pup funda:*
Http://selena-mania.blogspot.com/
http://johnnydeppreads.blogspot.com/
http://www.charliechaplin.com/
Funda pls!
1. Blogul lui Tudor Chirila mi se pare cel mai reusit blog. Tudor Chirila, fostul solist de la Vama Veche si actualul solist de la Vama, scrie pe acest blog inca din 2006 si abordeaza aici diferite teme. Pe blogul sau se gasesc cele mai noi informatii in legatura cu concertele, videoclipurile trupei sau vestitele inteviuri cu Henry si Wannabe, personajele celui mai nou videoclip Vama, "Pe sarma". Tot aici Tudor isi exprima parerile despre lucrurile care il inconjoara si a scris si o mini-serie de povestiri, "Sinucigasul.moartea dupa plutire".
2.Blogul lui Cabral este locul in care Cabral, vedeta "Povestirilor " de pe televiziunea Acasa, bloguieste de la sfarsitul lui 2007. Blogul sau este unul foarte consistent, pe alocuri amuzant dar si cu note tragice. Imi place cum scrie Cabral, si imi plac si temele abordate de el : politica, droguri, viata de zi cu zi.
3.Blogul lui Florin de la Hi-Q este de asemenea foarte interesant, Florin fiind o prezenta foarte activa in blogosfera romaneasca. de curand, a fost invitat si la emisiunea "Apropo TV" de la Pro TV ca sa voarbeasca despre blogurile de vedete. Florin scrie despre o sumedenie de lucruri : concerte si alte evenimente HI-Q, stiri interesante, pareri personale, etc.
4. Blogul Andreei Marin Banica se pare ca este unul foarte apreciat in randul gospodinelor si a jurnalistelor ziarelor de scandal. Andreea scrie din martie 2008, insa nu prea si-a definit bine stilul. Blogul ei a devenit insa celebru, in special datorita scandalului iscat intre ea si Mihaela Radulescu, asta dupa ce Andreea Marin a raspuns unei "cititoare" a blogului sau, trimitand cateva sageti ascutite la adresa Mihaelei. Inca se asteapta continuarea acestui scandal neincheiat inca.
5.Blogul Andreei Raicu este la fel de tanar, din martie 2008. Nici Andreea nu si-a cizelat inca stilul, greselile de ortografie fiind inca frecvente in posturile sale. Ideea de a-si face blog i-a venit datorita iubitului sau, Tudor Chirila, care posteaza frecvent pe blogul sau. Deocamdata Andreea Raicu posteaza pe blog articole referitoare la Megastar, emisiunea pe care o prezinta; ea mai mai publicat si o serie de interviuri cu juriul de la Megastar, dar si o serie de articole continand pareri personale in legatura cu diverse teme.
6.Blogul lui Mihai de la Hi-cu este locul in care Mihai Sturzu, celalat component al trupei HI-Q isi exprima gandurile. Mihai insa este o prezenta un pic mai dicreta in blogosfera romaneasca, spre deosebire de Florin.
7.Noul blog al Nicoletei Dragan a aparut datorita faptului ca o data cu plecarea Nicoletei din trupa HI-Q, baietii din trupa i-au sters blogul, astfel ca Nicoleta a pus punct si a luat-o de la capat cu blogareala. Pe noul blog scrie din aprilie 2008, si are deja destul de multi fani care ii urmaresc posturile. Deocamdata se pare ca nu are de gand sa se intoarca in industria muzicala, insa cine stie...
8.Blogul lui Ana-Maria nu este unul foarte cunoscut, insa din punct de vedere calitativ mi se pare foarte bun. Ana-Maria( stiti voi, fata cu voce dulce care canta "Ochii tai") scrie pe blogul sau din februarie 2008. Ea publica niste articole foarte interesante, in care isi exprima propria viziune asupra lumii. Se pare ca Ana-Maria are veleitati de scriitoare- de fapt chiar ea zicea ca a scris deja niste eseuri, insa acum sa vedem daca le va da spre publicare la vreo editura.
9.Blogul lui Dan Fintescu ca sa fiu sincera nu ma atrag in mod deosebit. Dan scrie pe blogul sau de mai bine de un an, timp in care se pare ca a abordat teme foarte diverse- de la Megastar pana la stri din viata de zi cu zi, descrieri ale locurilor prin care a umblat, cronci de filme, etc.
10. Blogul trupei Akcent este inca un bebelus, lansat abia in urma cu cateva zile. Deocamdata au publicat un singur articol, insa au o galerie de poze cu care fanii lor se pot delecta.
11.Blogul lui Zoli de la Sistem are deja peste un an vechime. Zoli nu scrie foarte des pe acest blog( de obicei maxim un articol pe luna.
12. Blogul lui Cristi Chivu nu este deocamdata unul foarte cunoscut. Cristi nu a mai publicat nici un articol nou din octombrie 2007.
Update, 22 mai:
13. Blogul Danei Nalbaru Abia astazi i-am descoperit blogul Danei. Vad ca e o prezenta foarte activa pe blogul sau, unde vorbeste foarte deschis despre ea, muzica ei si ce i se mai intampla. Mi se pare foarte fain, mai ales ca e foarte sincera si apropiata de cititorii sai. Poza tot de pe blogul ei am luat-o, are acolo o colectie de poze foarte frumoase cu ea. Pozitia 13 nu indica locul sau in blogosfera, ci e un simplu counter...
Murariu_Adelina_2001 întreabă:
adina5adina întreabă: