Ce zici sa il chemi la un restaurant sau stiu si eu undeva si sa-i zici ca te casatoresti cu fratele lui daca are sau cu verisorul lui. O sa vezi va muri de invidie si de ciuda.
Cea mai realista farsa este sa-l ignori.Bagandu-l in seama in vreun fel ii arati ca inca mai tii la el, sunt convinsa ca nu asta e mesajul pe care vrei sa-l transmiti.Alegerea iti apartine, bineinteles...
Inca mai tin la el. Mult... dar chiar nu stiu cum sa fac. Ce sa-i fac...
Cam complicata treaba.Gandeste-te ca daca tinea la tine erati impreuna.Macar exista vreun indiciu ca i-ar mai pasa in vreun fel de tine?
Cat eram impreuna mi-o demonstrat, dar acum ne-am certat si dintr-un motiv mai... si na. totusi as vrea sa-o fac o farsa. Sa-l sun si sa-i spun ceva, sau nu stiu.
Nu stiu daca inca ii mai pasa de mine. Decand ne-am certat (de 2 zile) el nu a sunat, si nici eu...
Am inteles. Poate ca nu farsa e cel mai bun mod de-a relua relatia; posibil sa se supere definitiv.Mai potrivit ar fi sa-i ceri sa ve vedeti, pentru ca ai de vorbit cu el.Din reactia lui iti vei da seama daca poti sau nu continua prietenia cu el.Bafta si s-aud de bine.
Iepurijg întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: