Deci, draguta mea andreea daca ti-a luat apararea e clar. Poarta-te frumos cu el, intreaba pe o prietena daca il intreaba daca te place, trimite-i biletele cum ar fi: Imi cer scuze pentru...(daca i-ai facut ceva) sper sa nu iei in serios si daca vrei sa ramanem buni prieteni, Si il pui sa bifeze da sau nu si ii zici da vreau sa existe o relatie de prietenie intre noi, iar nu, nu, vreau sa existe o relatie de prietenie intre noi pentru ca te urasc de moarte. Si precis zice da. Apoi mai trece o peropada de vreo 4 saptamani si ii dai bilet cu cat la suta ma placi ca prieten dar ca place place. si normal ca tu nu ii dai niciun bilet pui pe o colega sa o faca. Dar mare Atentie la ce iti zic: Nu te preface cine nu esti! adica sa te dai interesanta ca pe urma nu o sa te mai placa deloc! deci bafta! daca nu merge inseamna ca nu te place Sper ca te-am ajutat
Pai, daca schimba fetele " ca pe sosete" tu crezi ca mai ai sanse? Uita-l. NU il meriti. O sa vezi ca la liceu o sa cunosti alti baieti si chestii. Apropo, nu esti cam mica pentru un prieten?
Vorbeste cu el si spune-i ca il placi de ceva timp si ai vrea sa fiti impreuna, dar eu nu cred ca e bine ca sa fii cu el deoarece esti in clasa 5-a.nu-o zic din rautate pentru ca nu am de ce dar faza e ca baieti din ziua de azi sunt nesimtiti si vor doar sa se laude la altii ca este cu cineva...trist dar adevarat.din pacate am patit-o si eu si m-am simtit prea bine deoarece a 2-a zi am aflat ca este cu alta de la el si ne-am despartit.daca crezi ca este un baiat pe placul tau si nu unu' gen ''necioplit''...poate veti fii impreuna si las-o pe prietena ta, trebuia sa o intrebi de ce ti-a facut o farsa. daca stia ca te va supara nu trebuia sa o faca. oricum SUCCES! sper ca te-am ajutat
Dhhyyyy întreabă: