Buna andrutza19, Daca spui ca vrea sa iti sparga parola nu mai e prietena! In fine, te ajut eu! Primul lucru pe care l-ai putea face e sa o raportezi adminilor de la Yahoo.si fi sigura ca nu va mai putea sa o sparga.va ramane fara id.Tu ai putea sa ii dai ignor de pe lista de mess.si asa nu v-a mai putea sa ti-o sparga.ori poate ea vrea sa te sperie pe tine.Nu iti face griji. daca o sa iti sparga parola sa ma anunti pe mine. oke? Pupici! :X
Andrutza stai linistita nu are cum sa iti sparga parola de mess.Si sincera sa fiu nu am mai auzit de "stressresddcer" deci stai linistita nu o sa iti sparga nimeni parola, nu are cum .
Ba te contrazic ca se poate, uite acum mi-a spart-o mie un pustulica de 12 ani, si mi-a inapoiat imapoi parola pe TPU, frumos asa...cica "Incearc-o pe asta"..am ramas masca, ce sa zic!
Mie nu mi s-a intamplat niciodata..eu stiam ca nu se poate, dar..ma rog. Ma bucur ca ai reusit sa o recuperezi :p
Niciodata sa nu spui niciodata! Oricum,sunt foarte nasoale chestiile astea,din cauza ca unii oameni chiar se incred in chestii din astea gen e-mail,si isi pun tot felul de parole si chestii,ca sa nu le uite,dar nu e ok,ca uite ce se intampla, mai bine le scrii intr-un carnetel sau agenda de a ta! Daca aveam acolo nu-stiu-ce conturi, ce faceam? Il dadeam pe pustiulica la "militie"? Il dadeam, nu? In fine, pe viitor sa am si sa avem, grija mai multa..sanatate!
Da..ai dreptate.
Nici eu nu stiam de programu asta dar exista daca nu ar exista nu as mai pune intrebarea
anonim_4396 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: