Cauți pe net firme private de "curierat Romania- Anglia" și te vor învăța ei cum să procedezi.
De asemenea poți să le trimiți prin posta romana, caz în care poți merge la posta pentru informații.
În ambele cazuri, aceste informații ar trebui să se găsească chiar pe site-ul fiecărei firme. Sau mai ușor poți să îi suni în zilele și orele lucrătoare.
Poate că nu te interesează, dar am văzut că sunt librării online care trimit cărțile lor și în străinătate.
Buna! Impachetezi continutul intr-o cutie, pe care o invelesti in hartie alba, scrii intr-un colt destinatarul si in celalalt colt expeditorul, dar in engleza. Apoi mergi la posta. O sa te intrebe ce ai in colt si cate produse sunt in acesta si semnezi o foaie si atat. Pe ea o sa ai awb si o sa stii cand iese din tara. O sa platesti o suma de bani in functie de greutatea coletului si locul in care il trimiti. Gasesti tabelul acesta pe site-ul lor sau in sediul postei de langa tine. Am trimis si eu cu posta un colet in Scotia si a fost totul ok.
Poti trimite si pe oamenii care fac curse Romania-Anglia. Ai nevoie de un nr de telefon de la ei. Dar poti si prin dhl, dpd etc
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: