Pur si simplu raporteaza ca samp si bifeaza acolo care e problema si videoul ar trebui sa dispara. Sper ca am fost de ajutor .
Şi chiar sunt foarte curioasă cum ai să faci de ce să tacem -dracu-din gură.am avut o grămadă de probleme cu fbu am avut o pagină de 8000 de fani mi-au furat-o şi a închis fbu cineva cuiva NU degeaba dai spam fraudă şi ce mai vrei tu, pentru că e un căcat de prostie care numai te freacă aşa să pui botu [Şi vorbeşte pentru tine că nu eşti singurul inteligent de pe aici]
"Şi chiar sunt foarte curioasă cum ai să faci"
Ce sa fac? Sa-i inchid fb-u? Foarte bine, in 2 zile se rezolva, doar sa-i am adresa.
"de ce să tacem -dracu-din gură."
Pentru ca n-ai cunostinta de cauza.
"am avut o grămadă de probleme cu fbu am avut o pagină de 8000 de fani mi-au furat-o şi a închis fbu cineva cuiva NU degeaba dai spam fraudă şi ce mai vrei tu"
Ce ma intereseaza pe mine ca ai avut tu o pagina cu 8000 de fani si ca au vrut sa ti-o inchida niste pustani?
"pentru că e un căcat de prostie care numai te freacă aşa să pui botu"
La ce te referi ca nu inteleg? Ce e o prostie?
Adresa fb-ului pers respective este http://www.facebook.com/profile.php?id=100001028063219
Un prieten de al meu a postat un video in care numi cuvine ce este in el exista o modalitate de al sterge sau bloka vidoul