| ßüттέяŦℓÿ a întrebat:

as vrea si eu niste statusuri:
1.lungi vesele de prietenie
2.lungi si misto dau funditaaa cine imi da din ambele categorii si sa fie lungii si mumoase...si app cat mai multe va rog... dau fundytzaaaa + votbatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| andreea_4139 a răspuns:

Unii oameni cred gresit ca opusul dragostei este ura, eu cred ca este indiferenta

Intr-o noapte o stea m-a intrebat: De ce n-o lasi daca te face sa plangi? I-am raspuns: Stea tu ti-ai parasi cerul!?

Am visat prea mult ce nu trebuia, am vrut prea mult ce nu trebuia, acum toti sunt fericit, iar eu plang printre zambete si rasete.

Cine se Naste CresTe.Cine creSte iubeste. Cine Iubeste Sufera. Cine sufera reGreta.Cine regreta mOare. Caci viata e Un vis.Visul o Speranta.iar speranta nu Se pierde niciOdata

chii negri sunt frumosi

ochii verzi sunt mincinisi

ochii albastrii si caprui

fura inima oricui... :X

Asta este drumul pe care l-am ales in viata, Si n-o sa las pe nimeni sa imi stea in fata. N-am nevoie de sfaturi sau de parerea ta, Traiesc cum vreau, fac ce-mi place, e viata mea!

Dumnezeu ne-a facut prietene pentru ca mamicile noastre nu ne-au putut face surori

Ea mi-e ca o sora, ne intalnim la scoala la aceiasi ora. Avem idei fixe, radem dupa culise, iar cand cortina a cazut, veselia a inceput

Zambeste mereu chiar daca ti-e greu chiar daca te doare zambeste si fi tare! Viata divelor Moartea tarfelorrrr!

Nu o lasa sa plece, stii ca e singura care te intelege! Iubeste`o, fa`o sa uite ca ai fost rece

Te Iubesc …e putin

2. Te ador … E infim

3. Amandoua. e sublim

Barfa E Reclama Fara Plata. Deci Barfeste Fata. Oricum eu voi fii mai castigata

Cu indiferenta ta m-ai facut si mai tare.Acum nu-ti convine...Dar incet, incet calc pe urmele tale.Si abia astept sa vezi si tu ca indiferenta doare...

Pentru cine m-a acuzat c-as fi uitat de unde am plecat, ma faci sa rad, niciodata n-ai stiut de unde am inceput"

"Poate am aere'n cap asta e doar problema mea nu poti sa ma suporti asta e doar problema ta nu ma cunosti nu mai comenta ai grija d viata ta nu d a mea"

Te uiti ca Fraierul in trecut. Abia acum Iti dai Seama ce`ai Pierdut.Cand ma Vezi ca Zambesc frumos.Iti dai Seama ca esti cel mai mare Prost!

Lasa’ma cu textele ca iti pasa sau conteaza.lasa’ma cu lumea care nu ma agreaza…aproape tot ce mi’am dorit am obtinut si daca nu a fost asa.a fost pentru. ca n’am vrut!

Minti ieftin si prost, iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceeasi fata cuminte cu ganduri rele in minte…

Nu forta norocu' ca se stinge focu'

Raman impacata cu gandu'.Ca intr-o zi o sa iti vina randu'

N-am ieşit din casă-o lună
Deşi fost-a vreme bună
Că m-am infectat complet
... Cu-un virus pe Internet

Doar PeRsOaNeLe Care Te Iubesc ItI sunt aPrOaPe ReStU, sunt DEGEABA!

Va venit timpul` sa vorbim din nou []...Eo o sa rad de multe. [] Iar` tie o sa-ti para raw []"

Inck am sufleth` d copil care refuza sa creasca Mi`e egal cu zero tot c spune lumea asta`
proasta!""

Viaţa nu-i roz! Eu o vopsesc în verde! Am pierdut tot! Deci nu mai am ce pierde! Nu beau de supărare! Eu beau de sete! Sunt la poarta Iadului şi tai bilete

Am un zambet fals. pe care toata lumea`l crede. doar ca sa-i arat prostului ce pierde`!

sa faci diferenta intre alte fete si fata ta, sa stii ca toate te vor, dar niciuna nu te iubeste ca ea'

Nici0data nu e prea tarziu`! toate trebuie` sa le`ncerci, incearca`le pe viu! CAnd t0ti prefacutii se prefac ca` stiu. ridica doar degetu` mijlociu`? ***

Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar, nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?

Eu, imi traiesc viata asa cum stiu si asa cum pot.il iubesc,da nu pot spune ca fara el nu as putea traii deloc

A fost greu si stiu ca am avut dreptate cand voi m`ati criticat! am tinut capul sus si am mers mai departe,Nu ma intereseaza ce crezi despre mine,Inainte sa spui ceva,UIta'te la tine

sunt doar o fata cat se poate de obisnuita care nu are absolut nimic special, Are zile in care parul ii sta ca naiba,si zile in care arata extraordinar

si poti sa tipi,ca nu te aud,si poti sa plangi,ca nu te vad,si poti sa pleci,ca nu te caut,si poti sa mori,ca nu imi pasa!

Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!

Vrei sa ma schimbi? Schimba`te tu primul,Tu esti doar personajul,Eu fac tot filmul

Am invatat sa iubesc tot ce era al meu,Dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam!

Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult... Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Parfumul meu in bluza ta… si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata ta…
"A ce mirosi?,,,,,, Stiu, a dragoste..."

De cate ori vad visele cum se sfarsesc, de atatea ori ma ambitionez sa reusesc! Am drumul meu si asta nu se va schimba, se aude o voce : shhh` : speranta moare ultima!

Si daca el n-o sa-mi mai spuna "noapte buna".si daca nu-l mai vad decat o data pe luna...am o prietena care ma suna sa-mi spuna: "Fataaa,esti de o mie de ori mai buna!""

Am invatat sa iubesc tot ce era al meu, Dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam!

Prietenia este un ocean pe care multi ar vrea sa-l traverseze, insa majoritatea se inneaca inainte de a ajunge la celalat mal

"Nu ma crezi in stare? Nici o problema, nu ma cred nici eu! d.aia ferestate de ziua in care o sa prind tupeu!"

Parca ieri, impreuna, pe strada ne plimbam...Amintirile.acum e tot ce mai am.
Aveai o fire nebuna, asa ai fost mereu.Nimeni nu te-a intzeles.cum o fac.eu...Nu te-am uitat, nici macar o clipa...Chiar daca ai plecat noi ink suntem o echipa.

Stii bine ca pe mine nimeni nu ma poate schimba
Nu ma mai intreba ce vreau sa fac cu viata mea
Pentru ca, iti spun de-acum: asa raman pana cand
Va creste iarba la mine pe mormant!
Uite-ma inca zambesc desi nu-i zambetul meu.Cati spini in suflet am stiut doar eu si Dumnezeu:-

9 răspunsuri:
| Aly2 a răspuns:

De prietenie:
*Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.
*Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei. (A boyfriend stabs you in the heart, a stranger stabs you in the front, a friend stabs you in the back, but best friends don’t carry knives.)
*Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare…
*Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. (True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.)
*Daca saruturile sunt valuri/ Iti voi da o mare./Daca imbratisarile sunt raze/ Iti voi da un soare./ Daca prietenia ta e o stea/Iti voi darui toata galaxia /Pentru ea.
*Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI. (I’m sorrounded by angels. I call them FRIENDS.)
*Dintre toti cei care vor intra in viata ta, numai prietenii adevarati vor lasa urme in inima ta. (There will be many people who will walk in and out of your life but only true friends will leave footprints behind.)
*Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor. (A friend is someone who accepts your past, supports your present and encourages your future.)
Un carbune aprins...
E usor de stins...
O prietenie adevarata...
NU se strica NICIODATA!
Adevarata prietenie este ca un trandafir. Nu ne dam seama de frumusetea sa pana cand nu se pierde.
o prietenie falsa duce la durere nesfarsita asa ca prietenii trebuie alesi cu multa chibzuintza...
sa porti in gind
sa porti o vesnicie
acestu cuvint
numit prietenie
Prietenie este ca relatzia dintre mana si ochi
Cand mana se raneste ochii plang
*Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile. (Friendship is like the relation between hands and eyes. When the hand gets hurt, the eye cries, and when the eye cries the hand wipes its tears.)
*O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt. (A friendship that can end, never really began.)

*Nimic nu-ti poate schimba mai mult parerea despre un prieten ca succesul. Al tau sau al lui. (Nothing changes your opinion of a friend so surely as success: yours or his.)
*Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.
*Drumul spre casa unui prieten nu este niciodata prea lung. Ca si calea spre inima sa. (The road to a friend’s house is never long.)
*Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri. (A friend is one who believes in you when you have ceased to believe in yourself.)

*Fereste-te de explicatii. Dusmanii oricum nu te vor crede, iar prietenii nu au nevoie de explicatii. (Never explain–your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway.)
*Never forget the people who made you who you are.*She’s my best friend. Break her heart and I’ll break your face!
*Cel mai bun accesoriu pentru o fata: prietenii ei. (The best accessory a girl can have: her best friends.)

*Laughing until your stomach hurts is what friends are for.
*E mult mai usor sa transformi prietenia in dragoste decat dragostea in prietenie. (It’s much easier to turn friendship into love, than love into friendship.)

*You know you’ve got the greatest friends when the only time they make you cry is when you’re laughing too hard.

*Friends are forever. Boys (girls) are whatever.

*Good friends don’t let you do stupid things… alone.

*A true friend is like a good bra: supportive, hard to find and close to your heart.
*A best friend is like a 4-leaf clover, hard to find, lucky to have.
*Friendship is like China bowl: once broken, can be mended but crack is still there.

*A friend is one who knows you and loves you just the same.

*A friend is one who knows us, but loves us anyway.
*Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine.
*Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
*Cel mai bun motiv sa mergi la scoala: prietenii.
Misto:
1. Sunt o diva de pus in rama, nu ca orice panarama
2. Am talent si arat bine, mor baieti dupa mine
3. Nu am fite expirate precum prea mult ratate.
4. Daca sunt subiect de barfa, tu cretin-o esti o tarfa!
5. Cei care ma critica si ma invideaza, fac asta pentru ca vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodata
6. Imi iubesc prietenii dar dusmanii ii ador pentru ca invidia lor ma face sa fie mereu cu o treapta deasupra lor
7. Fitze gesturi si tupeu, asta e talentul meu, pe ecran da foarte bine o printesa ca si mine : stiu sa-nvart totul pe loc, dobor prostii dintr-un foc, sunt fetita smecherita hai fa pashi si gura mica
8. Pe ecran da foarte bine o printesa ca si mine, pe baieti ii dau pe spate, nu am fite expirate
9. Nu ma supar eu pe tine, ca esti mai urat ca mine tongue
10. Sunt papusa tuturor dar jucaria nimanui
11. Nu sunt rea, sunt smecherita. Hai sa facem o'ncercare sa vedem care pe care
12. Sunt fata de pus in rama nu ca orice panarama
13. Sunt o fata cu talent, cu un caracter perfect, cu impresii si cu fite, cand vorbesc sa iei notitze eu stiu sa ma fac iubita. hai fa pasi si gura mica... de ma pui la incercare te dobor dintr-o miscare, eu am gesturi si tupeu asta e talentul meu!
14. Nimeni nu ma-ntrece am talent 2011, lasa fitele de top, asta e talent nu e noroc.
15. Ochii mici, gurita mica, trasatui de papusica, m-a facut mama cocheta si am fite de vedeta

| ?????? explică:

Andreea mersi mult sunt super statusurille si meriti funda:* ti-am dat si votul...

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Cel neprihănit arată prietenului său calea cea bună, dar calea celor răi îi duce în rătăcire.
Proverbe 12:26

Nu te împrieteni cu omul mânios şi nu te însoţi cu omul iute la mânie,
ca nu cumva să te deprinzi cu cărările lui şi să-ţi ajungă o cursă pentru suflet.
Proverbe 22:24-25
cum poate sta împreună lumina cu întunericul?
2 Corinteni 6:14

Iubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească. În cinste, fiecare să dea întâietate altuia.
Romani 12:10

Ce voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel.
Luca 6:31

| Anaalex520 a răspuns:

Sa-i spui lu` mata! pe mine ma doare fix... undeva.

Ca m'a intarit "fata mergi inainte, o sa ai parte si de fapte, numai de cuvinte!"

"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…

M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba

...

VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html

| adrianaioanated a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute

| DianaCorsa a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute

| GipsyQween a răspuns:

Hehe lasă statusurile, nu te-ai plictisit de mess? :D hai aici să mai râdem :)) http://xat.com/starchild

| Mყraßełła a răspuns:

• Şi-am învăţat` că ` vin` părţi` bune` când ` totu-i greu`; x. Şi-am învăţat` să ` ℓe` aştept` pe` aℓea` мai` мereu`!

| Mყraßełła a răspuns:

• Si stiu ca atunci când o sa ne fie greu. o sa ne fie bine pentru ca eu te am pe tine si tu ma ai pe mine. Lasa lumea sa vorbeasca. e invidioasa pe prietenia noastra.•