| dreams.of.powder a întrebat:

As vrea si eu sa aflu daca e bine sa ma incred in cineva.Adica acea persoana am cunoscut-o de curand, nu pot sa spun ca am mare incredere in el.Eu sunt fata, iar parintii mei vor sa cumpere casa, eu am dorinte multe normal, ca orice copil doar, nu am fost niciodata la munte iarna dar vreau sa-mi cumpar placa de snowboard, nu cred ca e ceva gresit in avea o dorinta, pe care nu o intelege nimeni.Am vorbit cu acest"el" si mi-a spus ca daca voi continua sa scriu chestii, sa citesc si sa ma "lansez" in lumea rectactorilor, in lumea articolelor, imi ofera sume de bani.Prietena mea zice sa nu ma incred, dar cred ca am nevoie de bani, nu de alta, am si un frate, parintii...primim mai rar anul acesta bani de la ei deoarece a taiat si din salarii Boc si deoarece daca-mi da mie pentru visele mele trebuie sa ii dea si fratelui meu.Nu stiu ce sa mai fac, in cine sa mai am incredere, cu cine sa mai vorbesc! Dar as avea nevoie de bani, in plus de asta, eu la Braila el la Bucuresti, oricum sunt excluse posta si cardu[pentru trimiterea banilor]pliz

va rog sa ma ajutati, sa -mi spuneti ce ati face voi, nu spun ca sunt cine stie ce amarata, nu m-a pus sa fac streaptise sau altceva, mi-a cerut doar sa citesc, nu il cred o persoana pedofil sau altceva, mi se pare de treaba, insa nu sti peste cine dai... voi ce ati face? vreo parere? vreo sugestie? vreo povestie? vreun sfat ceva? help me! dar si repede va rog!

3 răspunsuri:
| juniper a răspuns:

Mai intai trebuie sa-i castigi increderea sau el/ea sa ti-o castige, asta iti va raspunde la multe intrebari.

| constantyna a răspuns:

Mie NU imi inspira DELOC incredere acea persoana, rupe orice fel de discutii cu acel ins, daca nu vrei sa ai neplaceri in viitorul imediat sau apropiat!

| ukume a răspuns:

Mai urmareste si stirile de la tv si ai sa vezi ca uni pedofil asa incep cu lugu lugu pana te aduce unde vrea el si dupa care nu mai poti iesi din situatzia creedata de el, asa ca mare atentzie la acesti indivizi.