| DouaPuncteD a întrebat:

Aseara am avut un vis thinking

se facea ca ma duceam cu prietenele mele in oras [ in numar de 3 ], ajunse in parc unde era si o apa[ chiar la mine in oras] foarte limpede dar murdara si erau ceva gen fiare in apa [ fiare=metale].

Sa notam asa X = una din prietene Z = a doua si R = eu

X s-a apropiat de apa, incet pana cand a cazut in apa, eu repede cum am vazut m-am dus sa o ajut totusi era ceva anormal apa o luase in doar 5 secunde si o dusese la jumatatea apei unde este foarte adanca, eu m-am dus dupa ea fiindca in mijlocul apei era un restaurat, Z parea neinteresata, dar cand eram gata gata sa o ajut m-am uitat foarte bine si semana cu bunica mea, cand am vazut asta am cazut in apa lovindu-ma de toate fiarele.

ce poate insemna?
sau mai bine zis "poate insemna ceva? "
multumesc

7 răspunsuri:
| WeeD a răspuns:

Visele astea.

| Zoki a răspuns:

Http://www.visele.ro/

incearca aici, poate gasesti ceva folositor

| DouaPuncteD explică:

Imi puteti da un dictionar de vise?

| BlackOutCRYS a răspuns:

Un vis urat laughing?

| Chocolattex3 a răspuns:

Uneori sunt niste lucruri care iti vin in minte deoarece atunci cand dormi se spune ca, corpul tau sta pe loc si sufletul tau calatoreste in alta lume.Eu zic sa mergi pana la bunica ta deoarece acesta a fost un semn

| Ionyk13 a răspuns:

Apa inseamna griji...si bunica ta thinking hmm inca un semn de intrebare. cel mai bine e sa-i faci o vizita cat mai repede posibilstraight face

| Akula a răspuns:

Apa - griji / apa neagra, tulbure - moarte (asa stiam eu ) cauta pe Google interpretare vise. Sper ca te-am ajutat.