Wow...erau necesare niste detalii gen varsta ta a varului comportamentul parintilor cu fiecare in parte in general pe tine te deranjeaza ca atentia cuvenita tie este impartita cu varul.ai putea pur si simplu sa discuti cu parintii tai si sa le explici ca mai vrei ca din cand in cand sa faci diferite activitati doar cu ei fara varul tau specifica asta. daca nu vor spune`le ca nu te simti bine sa fie si el mereu prezent si ca simti ca esti tratat/a diferit si ca i se acorda mai multa atentie lui.nu mi s`a parut normala nici reactia ta cu ruperea cartilor, dar nici refuzul lor. daca nu se schimba nimic iesi cu prietenii/prietenele acum depinde de varsta pe care o ai.si mi se pare si mai urat sa te jigneasca de fata cu cineva strain. oricat de var iti e tot strain e pana la urma.normal ca te ia si el peste picior.impune un oarecare respect. daca mai face comentarii varul ignora`l e cea mai buna arma considera ca nici nu e acolo si in timp poate o sa inteleaga ca nu procedeaza corect.pm nu cred ca aveti ceva de impartit.bafta:*
Buna!
Încearcă sa fi mai draguță! Cereți scuze de la verișorul tău și de la tatăl tău. Spune-le ca tu iți dorești sa te învețe și pe tine.
Bafta!
Crede-ma ca stiu cum e.
Si eu eram in aceeasi situatie.
Dar s-a rezolvat am avut un moment in care nu a fost respectivu de fata si am vorbit serios cu parintii, si nu a mers, apoi din cauza asta nu le-am mai vorbit, si oriunde mergeau cu ea eu nu mergeam stateam acasa, asta a durat pana cand s-au simtit prost si gata.
Problema rezolvata.
Funda?
Cred ca ar trebui sa iti controlezi manifestarile " agresive " mai ales catre parintii/verisorii/familia ta. Nu cred ca a fost nevoie sa rupi cartile si sa faci haz de necaz. Si nu am inteles un lucru : esti baiat sau fata? Pentru ca : iar eu nu eram obisnuita sa fiu atat de jignita. Iar apoi la final :Ma simt jalnic! Eu cred ca ar trebui sa iti cer scuze, sa ii lasi in pace sa joace unde vor ei, iar apoi o sa vezi ca se vor plictisi si tot la tine vor veni sa te invete.
-Kerosai