Sigur ca poti daca e senin afara! la soare e foarte cald, iar pe de alta parte, sigur nu vei ingheta! baftaaA!
Da.eu am sportu' de la 6:40 pana la 7:30 si fac sportul in pantaloni scurti.defapt cam toata clasa face in pantaloni scurti
Cam asa e si pe la noi, si dimineata poate chiar mai frig, azi dimineata in pantaloni scurti am iesit din casa, si nu mi-a fost frig... dar intr-un fel e inselator, s-a schimbat repede temperatura de la frig la cald si te poti raci usor...
Totul depinde de obisnuinta (in anumite limite rezonabile). In Scandinavia se merge in pantaloni scurti si pe la 18 C si nu moare nimeni - daca rezisti 2-3 zile te inveti.
De la 20-21 in sus e in regula in orice caz.
Uite si un sait unde poti vedea temperatura,, asa cum o simti pe pielea ta" - RealFeel:
http://www.accuweather.com/ro/ro/bucuresti/bucharest/quick-look.aspx
Acum sunt 23°in Bucuresti dar pe care le simti ca 25°C din cauza soarelui si vremii fara vant.
Poti sa merrgi! si eu am fost si erau tot gradele astea si mi-a fost cald, si am zis ca bine ca am pantaloni scurti dar daca esti racit nu merge
Este ok vremea pentru pantaloni scurti. Dar e posibil sa bata vantul si sa fie mai rece, chiar daca tu vezi soarele.
Da girl dupa parerea mea lumea o sa se uite la tine cam ciudat mai asteapta vreo doua saptamani inca nu e canicula~pace