| Abalintoaie_Delia_2000 a întrebat:

Azi mă uitam la un clip și persoana respectiva a spus că dacă auzi că cineva de strigă și nu e nimeni acasă,nu răspunde.A spus să căutăm de ce. Am spus as putea sa întreb aici. Deci, de ce nu e bine sa răspunzi când cineva te striga și ești singură?(am ales o categorie la întâmplare(

2 răspunsuri:
| Cartofescu a răspuns:

Pentru ca persoana respectiva este un violator in cautare de victime pe care urmeaza sa le schingiuiasca si sa le tortureze ore in sir, sa le lege noaptea in lanturi in timp ce le taie pe spate cu lama...iar daca nu raspunzi si te ascunzi sub pat ai sansa de a crede ca nu esti in casa, dar daca te va gasi vei muri in chinuri.

| Annequeen345 a răspuns:

Să ghicesc...te uitai la Theoxxh, in fine daca ai sub 12 ani, nu-ți recomand acest canal de Youtube deoarece e destul de crappy(daca ai sub 12 ani) așa..Am auzit de multe ori chestia asta,dar ghici ce?! Pe mine nu mă strigă nimeni(înafară de mama,logic,dar persoana ei știu ca suna ciudat),deoarece consider că toate chestiile astea vin din subconștientul tau,pana si visele. Daca iti lipseste o persoana draga sau mai stiu eu ce si ii auzi vocea cum te striga, sa nu-i raspunzi deoarece, inseamna ca esti fraier.Ok, acum, dar eu nu inteleg de ce ne intrebi pe noi chestiile astea, du-te la Popa sau la o baba de 100 de ani si intreaba